Încredere mare în cei mici


Faza a II-a a Campionatului Naţional al Selecţionatelor Judeţene Under 16 este în această perioadă în plină desfăşurare. Astfel, duminică, 13 martie, la Caransebeş, echipa care reprezintă judeţul Caraş-Severin în Seria a V-a a disputat o partidă în compania formaţiei similare a judeţului Dolj. Jocul s-a disputat pe Stadionul „CFR” şi s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor final 0-2 (0-1 la pauză). Doljenii au demarat în forţă partida şi au deschis scorul încă din primul minut al întâlnirii, în urma unui penalty transformat de Segărcean. Lovitura de pedeapsă a fost acordată după un fault în careu al lui Birescu. În minutul 47, juniorii cărăşeni au ratat un penalty, prin Voin. Scorul final a fost stabilit de Pupăză, în minutul 75.

A fost un joc greu şi echilibrat, iar băieţii mei au meritat victoria”, a apreciat la finele partidei selecţionerul doljean, Alin Dobrotescu. „În ciuda acestui eşec, trebuie să mergem înainte cu încredere. Sperăm să câştigăm în etapa viitoare”, a declarat Sorin Costachi, selecţionerul echipei de juniori sub 16 ani ce reprezintă judeţul Caraş-Severin în Campionatul Naţional, şi fost antrenor al clubului caransebeşean Scorilo-Autocatania.

În următoarea etapă din cadrul Campionatului Naţional al Selecţionatelor Judeţene Under 16, echipa judeţului Caraş-Severin va evolua în deplasare, în compania formaţiei judeţului Gorj. (L. Dinu)