Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor, la Ruga de la CaransebeşAnul acesta, Ruga de la Oraş va avea loc în perioada 10-12 mai, ne-au informat reprezentanţii Casei de Cultură „George Suru” din municipiu.
„Suntem extrem de încântați să vă anunțăm organizarea Rugii de la Oraș, o sărbătoare cu tradiție și importanță deosebită pentru Caransebeș. Pregătiți-vă pentru un weekend plin de evenimente minunate, cu artiști deosebiți și spectacole de neuitat! Pregătirile sunt în toi și promitem multe surprize inedite, așa că nu ratați ocazia de a ne bucura împreună și a sărbători un weekend plin de voie bună în centrul orașului nostru”, au scris organizatorii evenimentului.
Primii artişti care şi-au anunţat prezenţa la Rugă, în data de 11 mai, au fost Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor, care, împreună, au lansat numeroase hituri, cel mai cunoscut fiind „Ziua în care tu m-ai sărutat”, piesă care a adunat 50 de milioane de vizualizări doar pe platforma Youtube, fiind, totodată, cel mai cerut cântec la petreceri.
Cosmin VLAD