Dezastru şi jale pe DN 68


În seara de 29 decembrie, în jurul orei 19, pe DN 68, la doi kilometri de comuna Obreja, a avut loc un grav accident de circulaţie, soldat cu 7 victime. Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit că, în timp ce B. Gheorghe, de 54 de ani, şofer profesionist, conducea un microbuz Renault Trafic înmatriculat în Spania, din direcţia Oţelu Roşu spre Caransebeş, într-o curbă la stânga nu a adaptat viteza de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a lovit frontal un copac. În urma impactului deosebit de puternic, a rezultat rănirea mai multor persoane, toate rude ale conducătorului auto. La faţa locului a fost prezent un echipaj de descarcerare şi şase autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă Caransebeş şi Oţelu Roşu, care au transportat victimele la Spitalul din municipiul de pe Timiş şi Sebeş.

Cel mai grav rănit, băiatul celui aflat la volan, un bărbat de 32 de ani, aflat pe scaunul din dreapta şoferului, a murit la scurt timp după producerea accidentului. De asemenea, trei femei, de 51, 20 şi 35 de ani, un tânăr de 18 ani, precum şi o minoră de 8 ani au fost internaţi la Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş. Foarte grav rănit, cu picioarele încarcerate, conducătorul auto a fost transportat la aceeaşi unitate spitalicească, unde medicii au fost nevoiţi să-i amputeze gamba piciorului drept.

Pentru conducătorul auto necazurile însă nu s-au încheiat. Pe numele lui, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare şi ucidere din culpă.

Carmen SENCO