Colindele şi muzica populară ajută la sănătateCasa de Cultură „George Suru” din Caransebeș a găzduit joi, 12 decembrie, un spectacol de muzică şi colinde organizat de Asociaţia „Salvaţi Spitalul Caransebeş”, în cadrul căruia au evoluat Mirela Petrean, Luci Dugă-Cărăşanu, Dana Gruescu-Brestovicean, Florin Pistrilă, Petrică Dalea şi Maria Hurduzeu, cea care a făcut şi oficiile de prezentatoare. Au fost vândute toate cele 350 de bilete, sala fiind arhiplină, iar în total a fost adunată suma de 9.175 lei şi 50 de euro, obţinută din bilete şi donații. Toate fondurile colectate vor fi direcționate către achitarea unei facturi ce constă în reparații și reabilitări care vor fi executate la una dintre secțiile Spitalului Municipal de Urgenţă din Caransebeș.
Managerul spitalului, Adrian Cican, şi-a cerut scuze pentru absenţa de la eveniment a reprezentanţilor unităţii medicale, aceasta fiind datorată unei situaţii de urgenţă intervenită în cursul acelei seri.
„Doresc să mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui spectacol caritabil, începând cu colegii mei din asociaţie, soliștilor ce au susținut programul de colinde şi muzică populară, oamenilor care au răspuns «prezent», lui Ioan Cojocariu, directorul Casei de Cultură «George Suru» pentru găzduire şi, bineînţeles, reprezentanților mass-media, care ne-au ajutat foarte mult în mediatizarea celor două evenimente organizate de noi”, a spus Marian Corduneanu, unul dintre membrii asociaţiei.
Mădălina DOMAN