Gaşca Zurli, injecţie cu bună-dispoziţie pentru Caransebeş 1Câteva sute de copii din Caransebeş, dar şi din Reşiţa, Lugoj sau Oţelu Roşu, însoţiţi, cei mai mici dintre ei, de părinţi sau bunici, au fost prezenţi marţi după-amiază, în Piaţa Revoluţiei din faţa Primăriei municipiului, pentru a asista la cadoul oferit lor de Crăciun, de către Andra Pleşa, cea care s-a ocupat de organizarea acestui eveniment.
Mai întâi de toate, însă, în deschiderea spectacolului copiii au fost vrăjiţi de numerele de magie ale iluzionistului Valentin Neacşu, care i-a lăsat, literalmente, pe cei mici cu guriţele căscate de mirare şi admiraţie pentru măiestria sa.
Momentul cel mai aşteptat, apariţia, pentru prima oară, la Caransebeş, a Găştii Zurli, un adevărat fenomen la nivel naţional şi o adevărată injecţie cu prospeţime, energie şi bună-dispoziţie, i-a electrizat nu doar pe copii, ci şi pe însoţitorii lor care-i ţineau de mânuţe sau pe umeri, cu toţii cântând sau intrând în jocurile propuse de membrii trupei.
Şi, chiar dacă nu a fost deloc frig pentru această perioadă a anului, organizatorii au oferit tuturor doritorilor, gratuit, ceai cald.
Spectacolul s-a încheiat cu venirea lui Moş Crăciun, nu într-o sanie trasă de reni, ci într-o caleaşcă la care erau înhămaţi doi bidivii coborâţi, parcă, din poveştile cu feţi-frumoşi şi cu zâne, el intrând în dialog cu copiii.
Geanina LUCA


Un gând despre “Gaşca Zurli, injecţie cu bună-dispoziţie pentru Caransebeş

Comentariile sunt închise.