Horoscop


Berbec

Ieşirile din rutina cotidiană vă vor da posibilitatea să vă îmbunătăţiţi relaţia cu persoana iubită. Puteţi avea încredere în propunerile ce vi se vor face. Mare atenţie dacă aveţi de semnat acte oficiale. Veţi avea parte de o serie de cheltuieli care nu erau trecute în program. N-ar fi exclus nici să începeţi o colaborare. Sănătatea nu este punctul dv. forte, dar tinde să se îmbunătăţească.
Taur

Colaborările vor fi importante pentru dv., dar lucrurile nu vor evolua uşor în această direcţie. Este posibil să primiţi o propunere interesantă, dar riscurile sunt mari şi ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a lua o decizie. O dorinţă mai veche se va realiza, ceea ce vă va surprinde şi bucura în acelaşi timp. Problemele cotidiene nu par să vă intereseze într-o prea mare măsură.
Gemeni

Veţi fi pus în faţa unei situaţii mai delicate, pe care o veţi rezolva cu ajutorul unui prieten. În relaţia de cuplu vor exista unele disensiuni care vă vor pune nervii la încercare, dar acestea se vor rezolva chiar mai repede decât aţi putea crede. Situaţia financiară nu este nemaipomenită şi, dacă doriţi să faceţi o cheltuială mai mare, va trebui să analizaţi situaţia pe toate feţele. Cei din jur nu sunt de acord cu toate ideile dv.

Rac

Relaţiile cu colegii evoluează cel puţin mulţumitor, în ciuda faptului că sunteţi cam suspicios. N-ar fi rău să vă gândiţi de două ori înainte de a deschide gura, deoarece există riscul să aveţi un conflict cu un şef. Nu este exclus ca un membru din familie să aibă probleme de sănătate şi să vă solicite ajutorul. În cazul în care aveţi de gând să începeţi o colaborare, şansa va fi de partea dv. Apar mici neînţelegeri în relaţia cu partenerul.

Leu

Reuşiţi să fiţi pe fază în tot ceea ce se întâmplă în viaţa personală. Totuşi, dacă aveţi de semnat documente oficiale, prudenţa va trebui pusă pe primul plan, deoarece se pot ivi tot felul de încurcături. N-ar fi exclus să apară şi unele discuţii pe tonuri mai înalte cu rudele, în urma cărora veţi reuşi să obţineți unele lămuriri. Pe plan sentimental, totul merge bine şi partenerul vă ajută să depăşiţi toate dificultăţile.

Fecioară

O mare parte din atenţia dv. se va îndrepta, în această perioadă, spre problemele băneşti. Aveţi mari şanse să obţineţi unele câştiguri mai mult sau mai puţin aşteptate, dar şi să faceţi investiţii inspirate. Familia vă va da un sprijin substanţial în această direcţie. Este posibil să aveţi parte de multă alergătură pentru a pune la punct chestiuni legate de casă sau de familie.  

Balanţă

Dorinţa de a acţiona decisiv este mare, dar traversaţi o perioadă în care nu este indicat să vă asumaţi niciun fel de riscuri. Conjunctura astrală se anunţă favorabilă, în ciuda faptului că nu reuşiţi decât cu mare greutate să vă relaxaţi. Sunteţi în continuare dornic să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse, dar vă lipseşte răbdarea şi perseverenţa pentru a le şi finaliza.

Scorpion

Unele dintre nemulţumirile cu care v-aţi confruntat până acum în cămin se vor rezolva, ceea ce va face ca atmosfera în familie să fie mai relaxată. Şi în plan social veţi avea parte de realizări, chiar dacă nu la nivelul aşteptărilor. În ceea ce priveşte colaborările, acestea par a vă avantaja, dar va trebui să daţi dovadă de multă răbdare, căci rezultatele nu se vor vedea atât de repede cât vă doriţi.

Săgetător

Farmecul personal vă va da ocazia să vă remarcaţi şi în rândul persoanelor de sex opus, ceea ce ar putea genera reproşuri din partea persoanei iubite. Mare atenţie şi la bani, deoarece şi din această zonă ar putea să apară o surpriză mai puţin plăcută. În cazul în care aveţi de pus la punct unele acte, va trebui să fiţi cât se poate de atent. Inteligenţa vă permite să luaţi decizii inspirate.

Capricorn

Veţi avea de făcut o mulţime de lucruri în domenii dintre cele mai diverse. Iniţiativele se vor bucura de succes, cu condiţia să daţi dovadă de mai multă răbdare. Evitaţi cu orice chip să vă implicaţi în activităţi cu un grad mare de risc, deoarece există pericolul să suferiţi un mic accident. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doriţi să întreprindeţi. Sunteţi tulburat de sentimente contradictorii.

Vărsător

Capacitatea de concentrare este maximă, iar deciziile pe care le veţi lua în aceste zile îşi vor demonstra în scurt timp eficienţa. Partenerul de viaţă va avea o realizare pe care o veţi sărbători în familie. Mai puţin energic decât în mod obişnuit, ar fi bine să vă găsiţi timp şi pentru odihnă, pentru relaxare. N-ar fi rău să vă stabiliţi priorităţile, altfel nu veţi realiza mare lucru.

Peşti

Veţi avea de făcut faţă unor activităţi de rutină care vă vor plictisi, dar nu aveţi nicio şansă să le ocoliţi. Capacităţile mentale vor atinge un maxim la începutul perioadei, astfel încât veţi reuşi să găsiţi soluţii la cele mai dificile dintre problemele cu care vă confruntaţi. În familie sunt unele mici probleme cărora ar trebui să le daţi o mai mare atenţie, astfel ele putându-se agrava.