Horoscop


Berbec

Vă aşteaptă o săptămână deosebit de agitată, în care veţi avea parte de o mulţime de evenimente minore, care însă nu vă vor lăsa nici măcar să respiraţi. Ceea ce veţi întreprinde în această perioadă se va finaliza cu o oarecare întârziere, aşa că nu este cazul să vă grăbiţi. Popularitatea dv. va creşte simţitor, ceea ce vă va permite să vă lărgiţi cercul de prieteni, dar şi să vă faceţi relaţii noi.   

Taur

Starea generală va fi bună şi acest lucru vă va permite să faceţi faţă oricăror activităţi. Este o perioadă favorabilă pentru a vă consolida relaţia de cuplu. Timpul pe care îl veţi petrece împreună cu partenerul vă va da amândurora ocazia să îmbinaţi plăcutul cu utilul. N-ar fi exclus să aveţi unele controverse cu şefii, şi ar fi bine să vă temperaţi pornirile impulsive. Încercaţi să vă luaţi câteva zile libere.

Gemeni

În plan professional, aţi putea avea parte de o nouă provocare. Vă veţi descurca bine, chiar dacă rezultatele se vor vedea ceva mai târziu. Relaţia cu persoana iubită se va îmbunătăţi. N-ar fi exclus, însă, să faceţi o cucerire în anturajul de la serviciu. În familie se vor discuta chestiuni de interes comun. Veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere, ceea ce vă va face mai optimist, mai încrezător.

Rac

În familie va fi multă agitaţie, vă veţi implica în activităţi dintre cele mai diverse, care vă vor stoarce însă de energie. La serviciu aţi putea demara o nouă activitate, care vă va obliga la un efort suplimentar, dar, cum colegii vă vor sprijini, vă veţi descurca fără probleme. Şi partenerul vă va da o mână de ajutor în rezolvarea chestiunilor legate de serviciu. Încercaţi să faceţi economii în această perioadă.

Leu

Doriţi să vă implicaţi într-o nouă activitate, dar ar fi bine ca mai întâi să vă faceţi un plan riguros. Pe acasă vor fi discuţii aprinse şi ar fi bine să nu vă implicaţi în niciun fel de controverse, deoarece lucrurile pot scăpa lesne de sub control. Mare atenţie, căci este posibil ca o rudă apropiată să se confrunte cu o problemă de sănătate. Încercaţi să-i ajutaţi pe cei dragi măcar cu un sfat, dacă vi se solicită sprijinul.

Fecioară

Situaţia financiară are toate şansele să se îmbunătăţească. O sumă de bani care vi se datora de mai mult timp ar putea să vă parvină, în mod oarecum neaşteptat. Ocaziile de a vă petrece în mod plăcut timpul liber nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Veţi primi invitaţii de tot felul şi oriunde vă veţi duce veţi face o impresie excelentă persoanelor de sex opus. Sentimental, sunteţi răsfăţat de astre.  

Balanţă

Acasă va fi o atmosferă plăcută, deoarece familia vă va sprijini atâta cât veţi avea nevoie. Ocaziile de a încheia o colaborare sunt mari, dar nu trebuie să vă aşteptaţi ca rezultatele să se vadă prea curând. Dacă aveţi de gând să cheltuiţi ceva bani pentru un obiect de decor sau pentru a vă îmbunătăţi confortul, aceast interval se va dovedi favorabil. Sentimental, sunteţi răsfăţat de partener.

Scorpion

Eforturile pe care le-aţi tot făcut în domeniul profesional încep să-şi arate roadele, în sensul că aţi putea finaliza un proiect de mai mare anvergură, ceea ce va face să vă crească prestigiul în ochii şefilor. Un coleg vă va da un sfat de care ar fi bine să ţineţi cont. Deşi nu vă face plăcere să lucraţi de unul singur, este bine, totuşi, să faceţi o încercare. Există persoane din anturaj care vă vânează greşelile.

Săgetator

Interesul pentru chestiunile sentimentale va fi în continuare mare. Aţi putea trăi o aventură de neuitat, dar ar fi mai bine să încercaţi să vă consolidaţi relaţia actuală. Dacă vi se va propune o colaborare, nu aveţi niciun motiv să fiţi suspicios. În familie ar fi de dorit să evitaţi discuţiile pe teme financiare. Sunteţi duplicitar, şi asta va avea repercusiuni asupra relaţiei de cuplu.

Capricorn

Situaţia dv. financiară, fără să fie strălucită, pare a se îmbunătăţi în această săptămână. Veţi primi oferte de colaborare de la prieteni sau de la o persoană bine poziţionată social. Nu exageraţi cu speculaţiile, căci nu este sigur că acestea vor avea rezultatele pe care le aşteptaţi. Iniţiativele dv. se vor bucura de succes, cu condiţia să nu vă asumaţi riscuri inutile.

Vărsător

Şansa dv. de a câştiga bani există, dar ea este legată de drumuri foarte multe, deplasări pe care veţi fi obligat să le faceţi. N-ar fi exclus nici să vi se propună o colaborare, dar în acest caz ar trebui să fiţi cât se poate de prudent. Aveţi toate motivele să vă încredeţi în membrii familiei şi prietenii apropiaţi, căci urmând sfaturile lor aţi putea câştiga bani frumoşi.   

Peşti

Dorinţa de comunicare, sociabilitatea şi inteligenţa de care daţi dovadă vă vor face un companion extrem de plăcut. Este posibil ca un prieten aflat în impas să vă solicite pentru un sprijin bănesc. În week-end veţi putea pune la punct proiecte comune cu partenerul, pentru viitorul apropiat. Sunteţi mai entuziast ca niciodată, şi parcă totul este nou pentru dv.