Bebe Feneş s-a întors la echipă


În ceea ce priveşte componenţa lotului echipei FC Caransebeş, am stat de vorbă cu Sorin Boiangiu, managerul sportiv al clubului, care ne-a informat că s-a renunţat la Firan şi la Fuchs, urmând ca, din cei trei portari – Laurenţiu, Cioloca şi Haidău –, să fie păstraţi doar doi, însă o decizie definitivă în acest sens nu a fost încă luată.

De asemenea, ne-a mai spus Sorin Boiangiu, a revenit la Caransebeş Bebe Feneş, care iniţial încercase un transfer la Naţional Sebiş. „Este unul dintre cei mai buni fotbalişti cu care am lucrat vreodată, sunt convins că Feneş încă mai are multe de spus în fotbal, şi am toată admiraţia pentru el. Bebe are o ofertă în Elveţia, din luna aprilie, însă până atunci vom vedea cum vom proceda”, a mai spus managerul sportiv al FC Caransebeş.

Gugulanii vor susţine vineri, 21 februarie, de la ora 11, un amical, în deplasare, la echipa de prima ligă ACS „Politehnica” Timişoara. Echipa antrenată de Iosif Rotariu ar fi trebuit să mai joace un meci de verificare şi în compania formaţiei „Metalul” Reşiţa, însă întâlnirea a fost anulată, fără măcar ca gugulanilor să li se comunice acest lucru în timp util. „Am numai cuvinte de laudă pentru gestul lor şi le apreciez valoarea profesională de care au dat dovadă anulând un joc programat cu o lună şi jumătate înainte”, a spus Sorin Boiangiu.

Sorin ROGOZ