Horoscop


Berbec

Cineva din familie are nevoie de sprijin într-o problemă delicată. Va trebui să vă implicaţi în tot felul de activităţi, ceea ce nu vă surâde, dar nici nu este cazul să comentaţi. Pe colaboratori nu vă puteţi baza prea mult, aşa că pregătiţi-vă să faceţi totul de unul singur. În ceea ce priveşte relaţia sentimentală, aceasta este suficient de bună pentru a compensa neplăcerile cotidiene. 

Taur

Vă aşteaptă o perioadă bună, deoarece mintea dv. e deosebit de eficientă. Aţi putea obţine realizări nesperate în activităţi comerciale sau artistice. Dacă nu este cazul, ar trebui să staţi departe de cumpărături. O vizită vă va face mare plăcere şi vă va ajuta să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Ar fi de dorit să daţi dovadă de prudenţă în cazul în care vreţi să faceţi o investiţie.

Gemeni

Evitaţi să vă implicaţi în speculaţii financiare, pentru că succesul e discutabil. Dacă nu vă puteţi opune tentaţiei, limitaţi-vă la sume mici. Dialogul cu cei din jur vă va ajuta să luaţi nişte decizii rezonabile. Sunteţi preocupat de viaţa de cuplu, pe care o resimţiţi cumva banalizată. Îi puteţi reda prospeţimea cu puţin efort. Faceţi faţă destul de greu cheltuielilor, care par a nu se mai termina.

Rac

Ocaziile de a vă petrece timpul într-un mod plăcut nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Starea dv. fizică şi psihică este excelentă. Energia vă ajută să rezolvaţi o mulţime de treburi, într-un timp scurt. Nu este momentul să apelaţi la ajutorul partenerului. Este foarte posibil să faceţi o bună impresie unei anumite persoane, care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat.   

Leu

Neatenţia de care daţi dovadă vă poate aduce în situaţia de a avea o discuţie aprinsă cu partenerul de viaţă. Sfatul unui prieten se va dovedi foarte util, chiar dacă vi se pare un pic fantezist. Veţi avea un dialog cu o persoană cu autoritate şi ar fi bine să ajungeţi la un acord. Treburile gospodăreşti par a nu se mai termina şi deja simţiţi că nu mai aveţi răbdare cu ele.

Fecioară

Reuşiţi să faceţi o impresie bună oriunde vă duceţi, aşa că propunerile dv. vor entuziasma pe toată lumea. Chiar dacă energia vă susţine în toate demersurile, nu este cazul să faceţi mai mult decât este nevoie. Păstraţi-vă ceva timp pentru odihnă şi relaxare, iar puţină mişcare în aer liber vă va face să vă simţiţi alt om. Reuşiţi să readuceţi armonia în viaţa de familie, folosindu-vă de tact.

Balanţă

Aveţi în jur multe persoane care nu sunt ceea ce par a fi. Alegeţi-vă cu grijă colaboratorii, altfel puteţi avea surprize neplăcute. N-ar fi exclus să primiţi un cadou neaşteptat de la o cunoştinţă apropiată. În cazul în care aveţi nevoie de un împrumut, şansa va fi de partea dv. Nu comentaţi deciziile pe care le iau cei din jur. Partenerul vă va cere ajutorul într-o problemă delicată.

Scorpion

Rezultatele pe care le aşteptaţi întârzie să apară, ceea ce vă nelinişteşte şi vă nemulţumeşte. Nu trebuie să vă faceţi probleme; ideile dv. sunt excelente, dar trebuie să învăţaţi să daţi dovadă de mai multă răbdare. Oricum, traversaţi o perioadă bună, în care eforturile vă sunt recunoscute la toate nivelurile. Din punct de vedere sentimental, veţi avea parte de o mică bucurie.

Săgetător

Vă frământă o chestiune de familie, căreia simţiţi că nu-i găsiţi rezolvarea. Dacă o veţi discuta cu partenerul, vă veţi lămuri şi chiar vă veţi mai linişti. La serviciu este posibil să apară o urgenţă. Drumurile pe care le veţi face vă vor aduce şi un mic câştig. În general, colaborarea cu cei din jur se va dovedi inspirată, indiferent că este vorba de bani sau de timpul liber.   

Capricorn

Vi se va propune o colaborare interesantă, dar traversaţi o perioadă în care prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce faceţi. Informaţiile care vă vor parveni vă vor entuziasma. Nu vă lăsaţi copleşit de bucurie până când nu aveţi certitudinea că toate datele sunt corecte. N-ar fi exclus ca cineva să încerce să vă păcălească, dar, cu abilităţile de care daţi dovadă, nu are nicio şansă.   

Vărsător

Vă agitaţi exagerat de mult şi fără niciun rost. Sunteţi oarecum nemulţumit de faptul că se mizează prea mult pe efortul dv. în gospodărie, dar aveţi tendinţa de a exagera. Nu încercaţi să întreprindeţi activităţi deosebite, deoarece sunteţi uşor bulversat şi veţi încurca mai rău lucrurile. În definitiv, nu aveţi nimic atât de urgent încât să nu mai poată aştepta măcar câteva zile. 

Peşti

Comunicarea cu cei din jur evoluează ceva mai bine, ceea ce vă va permite să aflaţi lucruri interesante, dar şi să vă faceţi noi prieteni. Încercaţi totuşi să fiţi atent la ceea ce spuneţi, căci riscaţi să faceţi nişte afirmaţii care vor genera discuţii aprinse, obositoare, şi acest lucru vă poate crea neplăceri în viitor. Dacă demaraţi o nouă activitate, înarmaţi-vă cu răbdare, căci rezultatele se vor vedea în timp.