FC Caransebeş suflă în ceafa liderului


 

lugoj caransebes 3Vulturii Lugoj – FC Caransebeş 1-2 (0-1)

Vineri, 16 mai, s-a disputat primul meci din returul play-off-ului Seriei a IV-a a Ligii a III-a, în care FC Caransebeş a întâlnit, în deplasare, pe Vulturii Lugoj, formaţie cu care remizat, scor 0-0, în meciul-tur, disputat pe stadionul din Balta Sărată.

Scorul a fost deschis de Cocaransebes lugoj 12 nstantinescu, care, în minutul 5, a şutat plasat de la 20 de metri, în colţul lung al porţii apărate de Dragotin. Trebuie precizat însă că până atunci gugulanii au mai pus în pericol de nu mai puţin trei ori poarta gazdelor, prin şuturile lui Vlăduţi, Artimon şi al aceluiaşi Constantinescu.

În repriza secundă, echipa din Caransebeş, subţiată de suspendările lui Şandru şi Negoescu, care au primit cartonaşe roşii în meciul cu Hunedoara, a pus stăpânire pe joc, reuşind să înscrie şi cel de al doilea gol, prin Vlăduţi, care, scăpat singur cu portarul lugojean, a tras sec în stânga lui Dragotin, gugulanii luând astfel o opţiune serioasă pentru adjudecarea celor trei puncte atât de necesare în vederea promovării în liga secundă. Singura acţiune periculoasă a gazdelor i-a aparţinut lui Precupanu, însă centrarea sa a fost respinsă de fundaşii centrali caransebeşeni.

Când nu mai era nici o speranţă pentru echipa gazdă, iar arbitrul arătase două minute de prelungire, Radosav a găsit un culoar spre poarta gugulană şi a şutat plasat din careu, la colţul lung, învingându-l pe Haidău.

Cu acest rezultat, echipa caransebeşeană a ajuns la un punct în urma liderului Mama Mia Becicherecu Mic, formaţie cu care va juca în deplasare etapa viitoare, programată vineri, 23 mai, într-un meci care pe care, o partidă care va stabili, în mare măsură, cine va promova în eşalonul superior al fotbalului românesc.

FC Caransebeş: Haidău, Artimon, Goşa, Petcu (Dubei), Roiu, Artean (Steop), Constantinescu, Poiană, Ionescu (Suru), Săulescu, Vlăduţi. Antrenor, Iosif Rotariu.

Sorin ROGOZ

Mai multe despre acest meci puteţi citi în ediţia tipărită a ziarului, care va apărea pe piaţă joi, 22 mai.