Viitorul de vede bine la spitalul din Caransebeş


Administraţia locală a anunţat că intenţionează continuarea programului de investiţii demarat pentru modernizarea Spitalului Municipal de Urgenţă din Caransebeş, în acest sens alocând deja sumele necesare achiziţionării unui biomicroscop şi unui tonometru, ambele aparate urmând să intre în dotarea Secţiei Oftalmologie.

Odată cu achiziţionarea celor două aparate performante, caransebeşenii şi pacienţii care vin la Spitalul Municipal pentru probleme de vedere nu vor trebui să mai meargă la Oţelu Roşu sau la Timişoara. Deja au venit doi medici tineri din judeţul Dolj, soţ-soţie, doamna fiind oftalmolog. Îmi exprim, pe această cale, tot respectul pentru gestul dumnealor… Le-am repartizat şi o locuinţă de serviciu la Blocurile ANL, iar acum vrem să cumpărăm şi două aparate performante, pentru ca pacienţii să poată beneficia în mod direct de dotările moderne şi de profesionalismul personalului medical care îşi desfăşoară activitatea în această secţie”, ne-a spus primarul Marcel Vela.

Edilul municipiului ne-a mai informat că, tot în acest an, se va mai finaliza şi modernizarea Secţiei Radiologie şi Imagistică Medicală, sumele necesare fiind obţinute prin finanţare europeană.

Sonia BERGER