Pentru că Reşiţa nu are nimic de oferit, Bursa locurilor de muncă se ţine la Caransebeș


Deoarece la Bursa generală a locurilor de muncă de la sfârşitul acestei săptămâni agenţii economici din Reşiţa, oraş unde ar fi trebuit să se desfăşoare această acţiune, nu au depus oferte, neavând, de fapt, posturi vacante, s-a hotărât ca aceasta să se ţină la Caransebeș și la Băile Herculane, unde au fost identificate aproximativ 60 de locuri de muncă.

În Caransebeș, cele mai multe locuri de muncă ce vor fi ofertate la bursă sunt dulgher, fierar-betonist, lăcătuș mecanic, sudor, debavurator, operator mașini CNC, reglor mașini CNC, zidar, referent comercial, strungar, administrator rețea, electrician întreținere, gestionar, cadru tehnic PSI, șofer, operator mase plastice,  mecanic utilaj, fochist. Sunt oferite și locuri de muncă pentru persoane cu studii superioare, cum ar fi director producție, director calitate, inginer mecanic și inginer industrializarea lemnului.

La Caransebeș, Bursa va fi organizată la Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă, din Piaţa Gen. Ioan Dragalina, vineri, 7 aprilie, la ora 9.

Agenţii economici care încă mai doresc să participe la Bursă îşi pot depune în continuare ofertele de locuri vacante la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Reşiţa, str. Traian Lalescu, nr. 17 (tel. 0255/212160) sau la sediul Punctului de lucru din Caransebeş (tel. 0255/516323). Participarea agenţilor economici la bursă este gratuită.

Bianca METEŞ