Maeştrii timişoreni au luat Cupa de Vest la Caransebeş 1


cupa vest 2

Sâmbătă, 20 iunie, în foaierul Casei de Cultură „George Suru” din Caransebeş s-a disputat prima ediţie a Cupei de Vest la şah pe echipe. La întrecere au luat parte peste 50 de jucători, de la 12 echipe din judeţele Caraş-Severin, Timiş şi Arad, printre aceştia numărându-se şase Maeştri FIDE, precum şi Marea Maestră Angela Dragomirescu din Timişoara, fostă campionă de seniori a României.

După o întrecere la care au luat parte şahişti de toate gradele şi de toate vârstele, au fost acordate nu mai puţin de opt premii.

În clasamentul general, pe locul I s-a situat echipa Timişoara Maeştri – Robin Dragomirescu, Călin Dragomirescu, Alin Ardeleanu şi Angela Dragomirescu, pe treapta a doua a podiumului a urcat Medicina Timişoara – Gottfried Mărcia, Horia Prundeanu, Dorin Moise şi Liviu Lung, iar pe poziţia a treia s-a clasat echipa Reşiţa Seniori, în componenţa Trifu Vuiţă, Gheorghe Stroescu, Marius Milian şi Nicolae Craia. Celalalte locuri au fost ocupate, în ordine, de Giroc, Caransebeş Maeştri, Dudeştii Noi, Victoria Nădlac, Muncitorul Reşiţa Juniori, Muncitorul Reşiţa, Reşiţa Copii, Caransebeş Amatori şi Reşiţa Juniori.

Mai multe despre acest eveniment puteţi citi în ediţia tipărită a ziarului, care apare pe piaţă joi, 25 iunie.

Sorin ROGOZ

cupa vest 10


Un gând despre “Maeştrii timişoreni au luat Cupa de Vest la Caransebeş

Comentariile sunt închise.