Nu vă mai obosiţi! Poştaşii vă vor citi contoarele de curentCompania Națională Poșta Română a câștigat licitația organizată de E-Distribuție Muntenia S.A. pentru citirea contoarelor clienților casnici și micilor consumatori ai furnizorului de energie electrică.
Acordurile-cadru semnate între Poșta Română și E-Distribuție Muntenia S.A. prevăd asigurarea serviciului de citire pentru contoarele consumatorilor casnici și micilor consumatori din regiunile Muntenia – pentru București și județele Ilfov și Giurgiu, Banat – pentru județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș, dar și Dobrogea – pentru județele Călărași, Constanța, Ialomița și Tulcea. Serviciile prestate de către operatorul național de servicii poștale vor fi asigurate pentru o perioadă de 24 de luni.
Poșta Română a fost desemnată câștigătoare în urma etapelor de licitație electronică, în fața altor șase companii concurente, specializate în prestarea acestui tip de servicii. Valoarea ofertată pentru cele trei acorduri-cadru este de 21,8 milioane de lei, fără TVA, am fost informaţi de Compartimentul Comunicare al acestei instituţii.
„Sunt bucuros să anunț că, prin câștigarea unui contract de o asemenea anvergură, Poșta Română își confirmă, încă o dată, rolul de actor important în societatea românească, atunci când vine vorba de sprijinirea domeniilor esențiale, cum este și cel al distribuției de energie către populație. Faptul că angajații Poștei Române vor citi contoarele de energie electrică din fiecare gospodărie, în următorii doi ani, vine ca un lucru firesc, dacă ne gândim la posibilitățile de acoperire teritorială pe care o deținem prin rețeaua factorilor poștali, adevăratul capital al companiei noastre”, a declarat Valentin Ștefan, Directorul General al Companiei Naționale Poşta Română. (G. Luca)