Liberalii cărăşeni îl susţin pe Crin Antonescu la preşedinţie


Chiar dacă, în ultima perioadă, în interiorul Partidului Naţional Liberal s-au iscat o serie de discuţii, conducerea Filialei Caraş-Severin a acestei formaţiuni politice îi asigură pe toţi simpatizanţii de faptul că, în sânul partidului, nu s-a schimbat nimic. Crin Antonescu rămâne şi în continuare favorit, atât la preşedinţia PNL, cât şi a ţării, iar membrii Filialei Caraş-Severin susţin candidatura lui sa la preşedinţia PNL, în cadrul Congresului care va avea loc în luna februarie.

Sub conducerea lui Crin Antonescu, PNL a obţinut cele mai bune rezultate electorale după 1990, atât la alegerile locale, cât şi la cele parlamentare. Construcţia politică USL, iniţiată de Crin Antonescu, i-a demonstrat eficacitatea. Suntem onoraţi că şi noi, liberalii din Caraş-Severin, am fost parte la această construcţie”, a declarat preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela.

Filiala cărăşeană solicită respectarea tuturor deciziilor luate de către Congresul PNL din anul 2012, decizii prin care Uniunea Social Liberală l-a desemnat pe Crin Antonescu drept candidat pentru funcţia de preşedinte al României. (B. Naum)