Emoţia primei zile de şcoală…Doresc să adresez câteva cuvinte tuturor elevilor care, pe data de 11 septembrie, pășesc cu emoție pragul școlii.
Unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața noastră este prima zi de școală, iar copilul din noi își va aminti cu nostalgie, peste ani și ani, chiar și atunci când va pași alături de copii sau de nepoți, emoția primei zile în care a făcut cunoștință cu școala.
Școala este locul unde fiecare își descoperă abilitățile, se formează și clădește cărămidă cu cărămidă un zid de susținere pentru tot restul vieții, de aceea este foarte importantă implicarea noastră, a tuturor, în educația copiilor, începând cu ei înșiși, cadrele didactice, părinții sau bunicii care de multe ori sunt cei care țin locul părinților și, nu în ultimul rând, Statul care vine în sprijinul elevilor, dorindu-ne să le creăm cele mai bune condiții acestora.
Le doresc tuturor copiilor un an școlar nou plin de realizări, multă implicare și, nu în ultimul rând, bucurie și distracţie, deoarece atâta timp cât pășesc cu entuziasm la școală, și rezultatele vor fi pe măsură. Dumnezeu să vă binecuvânteze, iar la finalul anului școlar să ne bucurăm împreună de rezultatele voastre!
Deputat
Romulus-Marius DAMIAN
Circumscripţia Electorală Nr. 11 Caraş-Severin