Horoscop


Berbec

O perioadă excelentă pentru dv., din punct de vedere sentimental. Comunicaţi bine cu persoana iubită, puteţi face planuri de viitor, ceea ce vă va da un sentiment de încredere şi de bună-dispoziţie. Totuşi, nu este cazul să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Este posibil să aveţi neînţelegeri cu superiorii ierarhici şi ar fi de dorit să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere.

Taur

Va fi mare agitaţie la serviciu pe tot parcursul intervalului. Veţi avea de făcut faţă unei multitudini de lucrări şi nu vă va fi câtuşi de puţin uşor. Relaţia cu colaboratorii ar putea înregistra unele schimbări. Ieşirile cu prietenii vă vor obliga la cheltuieli suplimentare. Din cauza oboselii, deveniţi irascibil; încercaţi să vă controlaţi, pentru a nu strica lucrurile.

Gemeni

Ieşirile şi micile atenţii vă vor da posibilitatea să vă îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul. Puteţi avea încredere în propunerile care vi se vor face. Mare atenţie dacă aveţi de semnat acte. Veţi avea parte de o serie de cheltuieli care nu erau trecute în program. N-ar fi exclus nici să faceţi o investiţie. Sănătatea nu este punctul dv. forte, dar tinde să se îmbunătăţească.

Rac

În acest interval, aţi putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă, de la o veche cunoştinţă. O lucrare începută de mai mult timp la serviciu va fi finalizată, dar nu este cazul să vă aşteptaţi la aprecieri din partea conducerii. Relaţia cu partenerul de viaţă vă va ridica ceva probleme şi n-ar strica să daţi dovadă de mai multă toleranţă.

Leu

În această perioadă, nemulţumirile dv. legate de partenerul de viaţă sunt reale, dar uşor exagerate. Nu vă grăbiţi să faceţi schimbări în viaţa sentimentală, deoarece este puţin probabil să fiţi mulţumit. Este nevoie de mai multă răbdare pentru a obţine ceea ce vă doriţi. Este posibil să aveţi şansa unei promovări la serviciu. Aţi putea începe chiar o nouă colaborare.

Fecioară

Veţi avea de făcut o mulţime de lucruri în domenii diverse. Iniţiativele se vor bucura de success, cu condiţia să daţi dovadă de mai multă răbdare. Evitaţi cu orice chip să vă implicaţi în activităţi cu un grad mare de risc; prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doriţi să întreprindeţi. Inteligenţa vă permite să luaţi decizii inspirate. În week-end s-ar putea să primiţi musafiri.

Balanţă

În această perioadă se pare că va fi nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a rezolva chestiunile legate de serviciu. Chiar dacă nu vă convine, nu trebuie să vă exprimaţi nemulţumirea, căci până la urmă situaţia vă va avantaja. Popularitatea dv. în rândul prietenilor va creşte considerabil. N-ar fi rău să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii.

Scorpion

Tot ce faceţi la serviciu se finalizează cu greutate în această perioadă. Munciţi mult şi aţi dori ca aprecierile să nu se lase prea mult aşteptate. Evitaţi să daţi curs pornirilor impulsive, altfel aţi putea avea probleme de tot felul. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în colaborări. Faptul că sunteţi stresat vă afectează starea de spirit şi relaţiile cu familia.

Săgetător

Sunteţi mai agitat, mai neliniştit şi nu prea aveţi stare pentru a face ceea ce v-aţi propus. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în controverse inutile. Relaţia cu persoana iubită nu va fi la nivelul aşteptărilor, aşa că nu este cazul să vă bazaţi prea mult pe sprijinul acesteia. Activităţile sociale vor fi prioritare. Veţi cheltui destul de mulţi bani, dar până la urmă veţi face faţă situaţiei.

Capricorn

Starea dv. generală nu va fi cea cu care sunteţi obişnuit. Veţi obosi mai repede, iar consumul nervos va fi mai mare pentru orice nimic. Este totuşi puţin probabil să aveţi parte de vreo problemă de sănătate. Nu este un moment favorabil pentru a face cheltuieli. Evitaţi să trageţi sfori sau să vă implicaţi în acţiuni la limita legalităţii, deoarece aţi putea avea neplăceri.

Vărsător

Mintea vă este plină de idei, dar cam împrăştiate, şi n-ar strica să vă sfătuiţi cu cei din jur înainte de a vă pune planurile în practică. La serviciu veţi avea parte de o săptămână agitată, în care va trebui să reveniţi asupra unor lucrări pe care le-aţi considerat rezolvate. S-ar putea să aveţi de făcut câteva drumuri scurte în interes personal.

Peşti

Vă frământă unele probleme personale pe care nu aţi reuşit să le finalizaţi. Tot ce veţi întreprinde în această perioadă se va rezolva cu o oarecare întârziere. Posibile propuneri de colaborare, ce se vor dovedi în scurt timp deosebit de avantajoase. Chestiunile profesionale vă vor stresa destul de mult. Va trebui să discutaţi cu partenerul despre cheltuielile din cămin.