Dinamo n-a mișcat în front la Caransebeș


Banatul Caransebeș – Dinamo București 3-1 (25-22, 25-21, 20-25, 25-17)

Sâmbătă, 14 noiembrie, în etapa a IV-a a Diviziei A1 de volei masculin, Banatul Caransebeș a întâlnit, în fața a 700 de spectatori veniți în Sala Polivalentă din cartierul Pipirig, pe mult mai titrata Dinamo București, echipă care, în acel moment, ocupa doar locul X în clasament.

Gugulanii au început bine meciul, dominând primele două seturi, pe care le-au câștigat la 22 și la 21, asta și datorită formei excelente arătate de Petrusevics.

În runda a treia, partida a fost întreruptă zece minute, din cauza unei căderi de curent, eveniment care și-a pus amprenta asupra evoluției gugulanilor, aceștia relaxându-se prematur, astfel că le-au oferit bucureștenilor prilejul să revină în joc, oaspeții impunându-se cu 25-20.

După acest moment, care nu a fost deloc pe placul antrenorului Valentin Pereu, acesta admonestându-și serios elevii, caransebeșenii și-au revenit și și-au adjudecat ultimul set la 17, serviciile lui Fred Teixeira din finalul partidei făcând deliciul publicului.

Gugulanii s-au impus de o manieră categorică, trecându-și în cont încă trei ăuncte, având patru victorii din patru meciuri, chiar dacă sâmbătă, așa cum s-a întâmplat mai de fiecare dată, atât antrenorul, cât și jucătorii lui Dinamo au încercat să pună presiune pe arbitri.

Am avut un meci greu, ne bucurăm că ne menținem acolo sus. La Zalău mergem să obținem puncte și sperăm să facem un joc frumos. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, noi avem obiectiv locurile 5-8, dar dacă se poate să fim mai sus, ar fi foarte bine pentru noi”, a spus după meci jucătorul Banatului Caransebeș, Emil Lung.