Alin Paleacu: „În meciul cu Poli Timişoara, pornim clar cu şansa a doua”


paleacu 1.jpgAşa cum a promis la finalul meciului de sâmbăta trecută, cu Unirea Tărlungeni, când a spus că nu va mai face nicio declaraţie până după partida cu Poli Timişoara, din 29 noiembrie, care se va disputa pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, Alin Artimon nu a venit la conferinţa de presă săptămânală de joi. În aceste condiţii, au fost prezenţi la întâlnirea cu ziariştii „secundul” Alin Paleacu, portarul Valentin Coca şi mijlocaşul Andrei Artean.

E o etapă aparent dezechilibrată, se întâlnesc primul loc cu ultimul loc din serie. În acest meci pornim clar cu şansa a doua. În ciuda acestui fapt, în cadrul lotului este o atmosferă foarte bună. S-a creat puţină tensiune în jurul acestui meci deoarece e vorba despre două echipe aflate în zone limitrofe. Este ultimul nostru meci în acest retur şi sper să facem o figură frumoasă, să ne ridicăm la nivelul lui ACS Poli, ştim că întâlnim liderul, o formaţie bună, aşa că nu ne rămâne decât să sperăm că ultima impresie pe care o vom lăsa va fi una bună, să nu punctăm doar la impresia artistică, aşa, ca la patinaj…”, a spus Alin Paleacu.

Secundul” lui FC Caransebeş a mai declarat că nu există probleme de lot pentru partida de sâmbătă, 29 noiembrie.

Întrebat despre unele schimbări care ar putea surveni în pauza competiţională la echipa gugulană, Paleacu a spus că e normal să se opereze unele modificări în lot, deoarece FC Caransebeş ocupă ultimul loc şi nu a obţinut cele mai bune rezultate. „E normal să schimbi ceea ce nu merge. După etapa de sâmbătă, rămâne să facem inventarul, să vedem unde s-a greşit şi să nu mai greşim”.

Referitor la faptul că, la sfârşitul meciului din turul campionatului, câştigat de Poli Timişoara cu 1-0 în ultimele două minute, au ieşit scântei, atât pe culoarul de sub tribună, cât şi la vestiare, Andrei Artean a declarat că nu este vorba de plătit poliţe, în joc fiind doar orgoliile. „Bănuiesc că şi ei vor să câştige, ca şi noi. Poli Timişoara e pe primul loc, practic e echipa cea mai bună din serie. Noi vrem să învingem şi sâmbătă, la ora 13, să ne bucurăm noi, nu ei”, a mai spus mijlocaşul lui FC Caransebeş.

De fapt, discuţiile după acel meci nu au fost între jucători, ci între reprezentanţii conducerilor celor două cluburi. În meciul de sâmbătă vrem să câştigăm, vrem să arătăm că nu acolo ne este locul şi vrem să lăsăm o impresie frumoasă înainte de pauza competiţională”, a declarat Valentin Coca.

Întâlnim liderul şi e normal ca, dacă există o listă a jucătorilor care vor părăsi echipa, după acest meci să ne convingă că pot face faţă cerinţelor Ligii a II-a… Aşa cum am mai spus, suntem echipa de pe ultimul loc şi în partida de sâmbătă ne-ar avantaja şi un egal. Dacă am câştiga, ar fi cu atât mai bine, ar fi chiar surpriza rundei”, a concluzionat Alin Paleacu.

Adrian CRÂNGANU