Voleibaliştii, victorioşi în derby


caransebes dej 6CS Volei Club „Banatul” Caransebeş – CSS Lapi CNE Dej 3-0
În cadrul etapei cu numărul 12 a Diviziei A2 Vest la volei, disputată sâmbătă, 18 ianuarie, băieţii de la CS Volei Club „Banatul” Caransebeş au întâlnit, în Sala de sport a Şcolii cu clasele I-VIII Nr. 7, în derby-ul rundei, pe CSS Lapi CNE Dej.
Prima rundă a fost adjudecată de gazde cu 25-22, scor care reflectă echilibrul din teren, chiar dacă băieţii antrenaţi de Pavel Craia au condus în permanenţă pe tabela de marcaj.
Setul al doilea a fost mai dificil pentru caransebeşeni, ei fiind conduşi mai tot timpul. La 22-19 pentru oaspeţi şi încurajaţi frenetic de spectatorii prezenţi în număr mare la meci, gugulanii au întors rezultatul la 24-22 în favoarea lor, însă s-au văzut egalaţi. Într-un final pe muchie de cuţit, gazdele au reuşit să câştige runda a doua cu 29-27.
Setul al treilea a fost aproape în întregime la discreţia gazdelor, care au condus în majoritatea timpului cu patru puncte pe tabela de marcaj, runda încheindu-se cu scorul de 25-19.
Volei Club „Banatul” a evoluat în componenţa: Filip Oprea, Cătălin Lele, Liviu Murgoi, Raul Oprişor (cpt.), Andrei Achimescu, Sebastian Szilaghi, Eduard Niţă, Alexandru Trica, Florin Balica, Sergio Diaconescu, Ştefan Someşan şi Emil Lung.
În etapa viitoare, programată în data de 25 ianuarie, caransebeşenii vor juca în deplasare, la Vartex C.N.M.B. Râmnicu Vâlcea.
Sorin ROGOZ
Mai multe despre această partidă puteţi citi în ediţia tipărită a ziarului, care va apărea pe piaţă joi, 23 ianuarie.