Voleibaliștii au trecut peste „Arcada” Galaţiului


Volei Club Caransebeș – CS Arcada Galați 3-1 (27-25, 20-25, 32-30, 25-22)

Sâmbătă, 5 decembrie, în fața a 800 de spectatori, băieții de la Volei Club Caransebeș au întâlnit, în Sala Polivalentă din Pipirig, pe ocupanta locului 4 al clasamentului, CS Arcada Galați, într-o partidă contând pentru etapa a VIII-a a Diviziei A1.

Băieții antrenați de Valentin Pereu au oferit un adevărat spectacol și s-au impus cu 3-1, pe seturi 27-25, 20-25, 32-30, 25-22, la capătul unui meci electrizant, iar, pe alocuri, de-a dreptul dramatic, după acest rezultat caransebeșenii menținându-se pe podiumul Diviziei A1.

A fost un meci nu de trei, ci de șase puncte. Anul acesta, Galațiul se bate la titlu, alături de Zalău și de Craiova. Am avut și urcușuri, şi coborâșuri, dar cel mai important e rezultatul. Le mulțumesc băieților, au respectat absolut tot ce am vorbit. Să batem o echipă de talia Galațiului, în care s-au făcut investiții mari, pentru mine e o mare satisfacție”, a spus Valentin Pereu, antrenorul CS Volei Club Caransebeș.

Astăzi am fost o echipă, ne-am ajutat unul pe celălalt, aici am făcut diferența. Am și riscat, mai ales la serviciu, dar mă bucur că ne-a intrat totul, și mie și colegilor”, a declarat după meci Emil Lung.

Am făcut un meci mare, în fața unei echipe foarte puternice, mulțumită și publicului. Cred că am făcut diferența la servici-preluare”, a spus şi „ridicătorul” gugulanilor, Laurențiu Vânătoru.

În etapa a IX-a, intermediară, caransebeşenii au jucat miercuri, 9 decembrie, în deplasare, pe terenul liderului campionatului, SCMU Craiova, partida încheindu-se după închiderea ediţiei ziarului nostru.

Sâmbătă, 12 decembrie, pe gugulani îi aşteaptă un nou meci greu, pe teren propriu, în compania campioanei en-titre, Tomis Constanța.

Sorin ROGOZ