Voleibaliştii au început anul cu un nou antrenor


Cei mai harnici dintre sportivii gugulani, ei fiind, de altfel, şi primii care intră în focul competiţiilor oficiale în 2015, s-au dovedit a fi voleibaliştii de la „Banatul” Caransebeş, care s-au reunit duminică, 4 ianuarie. La sfârşitul acestei săptămâni, ei vor juca în sferturile de finală ale Cupei României, la CS Volei Municipal Zalău, returul fiind programat în data de 18 ianuarie.

Totodată, începând de duminică, primul antrenament după minivacanţa de iarnă a fost condus de noul tehician care va sta pe banca gugulanilor, bulgarul Dimitar Pangarov, el înlocuindu-l pe Dan Banu, la care conducerea clubului a renunțat din cauza rezultatelor foarte slabe obţinute de acesta. Dimitar Pangarov a antrenat mulți ani la cluburi din Italia.

Conform declaraţiilor preşedintelui clubului caransebeşean, Cristian Stepanescu, de la echipă nu a plecat nimeni şi, în plus, se va încerca aducerea a încă doi-trei jucători.

La antrenamentul de duminică a fost deja testat bulgarul Aleksandar Gorbatkov, un „fals” în vârstă de 25 de ani şi o înălţime de 2,02 metri, care vine din campionatul Iranian, căruia i s-a alăturat extrema Sorin Schiesz, fostul căpitan al Politehnicii Timişoara.

Cristian Stepanescu a mai spus că după meciul cu Phoenix Şimleu Silvaniei, din prima etapă a returului, care va fi găzduit de Polivalenta din Lugoj, jocurile pe teren propriu de vor disputa în sala din cartierul Pipirig, astfel că întâlnirea din 31 ianuarie, cu CS Arcada Galaţi, se va desfăşura la Caransebeş.

De asemenea, tot ca noutate, să mai spunem că de anul acesta clubul este condus de un Consiliu director din care fac parte preşedintele Cristian Stepanescu, vicepreşedintele Cornel Viziru, fost antrenor la loturile naţionale de juniori şi tineret ale României, precum şi Adrian Ardelean, fostul internaţional al Politehnicii Timişoara şi al Unirii Dej, pe post de consilier sportiv. (S. Rogoz)