Veniţi la arbitraj!


Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin, prin Comisia Judeţeană de Arbitri, invită toţi tinerii judeţului care iubesc fotbalul să se înscrie la un nou curs de arbitri.

Cursurile pentru formarea arbitrilor vor fi organizate de CJA, începând cu data de 15 decembrie 2012.

Sunt aşteptaţi candidaţi, băieţi şi fete, cu vârste cuprinse între 14 şi 25 de ani, de preferinţă foşti sau actuali jucători de fotbal.

Pentru cursuri nu se percepe nici un fel de taxă de înscriere.

Cererile de înscriere la curs vor fi depuse la sediul AJF Caraş-Severin din Reşiţa, Bd. Revoluţia din Decembrie, nr. 5A, sau prin telefon/fax la Secretariatul General al AJFCS, la numărul 0255/210807.

Campania de a atrage tinerii talentaţi în arbitraj se desfăşoară sub sloganul: „Vino la arbitraj! Adaugă o şansă în plus carierei tale!”.

Preşedinte AJFCS, Preşedinte CJA,

Costinel RISTACHE Gheorghe BALAJ

Calităţile unui arbitru bun au fost definite şi utilizate constant în evaluarea arbitrilor şi constă în: fiabilitate, abilităţi comunicaţionale bune, capacitate de concentrare, eleganţă, integritate, bun-simţ, încredere şi motivaţie.

„Activitatea de arbitru reprezintă o componentă aparte prin care se formează şi se călesc adevărate caractere. Este considerată chiar o adevărată şcoală a vieţii, care pregăteşte viitorul în arbitrajul judeţean şi, de ce nu?… naţional sau chiar internaţional. Exemple avem chiar aici, în judeţul nostru. Numai prin muncă titanică şi perseverenţă ne putem ajuta reciproc în vederea realizării ţelului nostru comun: ridicarea fotbalului din ţara noastră, la orice categorie, pe trepte cât mai înalte. De aceea, munca de la bază este foarte importantă şi îi invit pe această cale pe toţi tinerii talentaţi să practice fotbalul, sportul rege, iar în cazul de faţă să se îndrepte către arbitraj. Este o bună oportunitate de a se forma ca oameni pentru viitorul societăţii noastre şi de alege o frumoasă îndeletnicire”, a declarat Costinel Ristache, preşedintele AJFCS.