Optimism la spitalul din Caransebeş


La mijlocul săptămânii trecute, primarul Felix Borcean l-a prezentat medicilor de la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș pe noul manager Octavian Dena, cerându-le cadrelor medicale să fie alături de acesta: „Pe dl Dena l-am cunoscut când am ajuns și eu primar, știu că a avut o activitate foarte bună la Caromet, și în momentul când, mai în glumă, mai în serios, i-am propus să se ocupe de spitalul din Caransebeș, am rămas surprins să spună «da, este o provocare și o să-i dau curs», de aceea am făcut tot posibilul ca el să preia managementul spitalului. Vă rog pe dv., cadrele medicale, să-i fiți alături”.

Mă bucur să fac parte din această echipă, plecăm la drum cu speranțe foarte, foarte mari. Pe tot parcursul colaborării mele cu medicii și cu ceilalți angajați cuvintele de ordine vor fi echipă și interese colective, şi voi încerca să conduc după deviza «venituri crescute, cheltuieli diminuate». Am început activitatea, am solicitat mai multe documente, urmează să fac o evaluare de activitate și de personal. Am fost deja pe secții, am cunoscut șefii de secție și am vrut să văd care sunt problemele majore cu care se confruntă. Problemele sunt multe, vedem cu ce începem. Sunt optimist!”, a declarat şi Octavian Dena.

La final, edilul Caransebeșului a ținut să-i mulțumească Mihaelei Popovici pentru că a fost managerul spitalului într-o perioadă destul de dificilă. Octavian Dena va avea de rezolvat câteva probleme fierbinţi, printre care se numără datoriile unității sanitare, acreditarea acesteia sau lipsa unui ambulatoriu. (S. Berger)