Horoscop


Berbec

Tindeţi să acţionaţi instinctiv sau să vă lăsaţi purtat de sentimente. Ar fi bine să reveniţi cu picioarele pe pământ şi să luaţi decizii raţionale. Cei din jur insistă să vă ajute în probleme care nu-i privesc, încercând să afle mai multe detalii despre viaţa dv. personală. Este posibil ca şefii să vă ceară să faceţi ceva ce alţii nu au fost capabili să ducă la bun sfârşit.

Taur

Căutaţi răspunsuri la problemele care vă frământă, dar, din disperare, vă mulţumiţi foarte uşor cu unele soluţii superficiale sau lipsite de viitor. Este indicat să vă odihniţi, pentru a vă pune ordine în gânduri, şi să vedeţi apoi lucrurile la rece. La sfârşitul perioadei treceţi cu bine peste un obstacol, alături de partenerul de viaţă, şi totul va fi cum nu se poate mai bine în viitor.

Gemeni

Sunteţi pregătit să discutaţi planurile de viitor pe care le aveţi, împreună cu familia. Este posibil ca aceasta să nu fie de acord cu tot ceea ce vă propuneţi, însă păstraţi-vă calmul şi explicaţi-le pe îndelete totul. Aveţi tendinţa de a-i critica pe cei din jur şi de a-i acuza că greşesc. E posibil să primiţi o invitaţie pentru a vă petrece într-un mod inedit sfârşitul de săptămână.

Rac

Veţi lua o decizie în ceea ce priveşte serviciul, iar aceasta se va dovedi benefică şi în viaţa sentimentală. La locul de muncă totul este în ordine, dar va apasă monotonia şi aţi vrea să faceţi şi altceva. Ar trebui să aveţi mare grijă în această perioadă la orice detaliu financiar, căci se pot ivi cheltuieli neprevăzute şi trebuie să fiţi pregătit. Există şi riscul unor discuţii în familie pe această temă.

Leu

Comentariile stârnite de deciziile luate de dv. sunt acide şi provocatoare. Încercarea de a fi păcălit se termină oarecum tragic pentru cei care încearcă aşa ceva, prin ruperea relaţiilor păgubitoare, chiar dacă în acestea sunt implicate rude. Veţi avea nevoie de mai multă odihnă la sfârşitul săptămânii, pentru că oboseala acumulată în ultima perioadă nu mai poate fi trecută cu vederea.

Fecioară

Nemulţumirile, îndârjirile şi dorinţa de a rupe relaţiile amicale dispar ca şi cum n-ar fi existat vreodată. Dacă trebuie să daţi un examen important în acest interval, aveţi şi mult noroc, dar vă puteţi baza cu încredere şi pe propriile cunoştinţe. Dacă sunteţi născut în a doua decadă a zodiei, există riscul destul de mare de a fi ţinta unor crize de gelozie venite din partea partenerului de viaţă.

Balanţă

Atitudinea duplicitară nu vă caracterizează de obicei, de aceea veţi ieşi în evidenţă în săptămâna care începe. Simţiţi influenţa părerilor negative ale celor din anturaj. Vă veţi simţi obligat să luaţi atitudine şi să penalizaţi toate faptele reprobabile ale colegilor. Chiar şi faţă de familie aveţi tendinţa de a deveni restrictiv şi mai critic decât de obicei, ceea ce va tensiona inutil atmosfera.

Scorpion

Veţi avea posibilitatea să descoperiţi în aceste zile cine sunt acei adversari care răspândesc zvonuri despre dv., vă bârfesc şi vă implică în tot felul de intrigi. Sunteţi avantajat dacă sunteţi o persoană matură, care îşi poate permite să se ocupe de ceea ce îi face plăcere. În plus, aveţi o energie vitală excepţională şi un optimism molipsitor, care îi va uimi pe cei din jur.

Săgetător

Veţi avea parte de o perioadă bună în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă. Proiectele pe care vi le-aţi făcut împreună de mai mult timp ar putea fi puse în practică. N-ar fi exclus să fie nevoie să faceţi multe drumuri pentru a rezolva nişte probleme profesionale, ceea ce nu vă va conveni, dar nici nu veţi avea ce face. În week-end vă aşteaptă o surpriză plăcută.

Capricorn

Sunteţi cam nemulţumit de situaţia financiară, dar lucrurile se vor rezolva mai repede decât credeţi, aşa că nu este cazul să intraţi în panică. Aveţi răbdare şi totul se va finaliza cel puţin mulţumitor, nu peste mult timp. La serviciu, în tot ce doriţi să întreprindeţi, va trebui să arătaţi conştiinciozitate, altfel nu veţi reuşi mare lucru. Comunicarea cu partenerul va fi importantă pentru dv.    

Vărsător

Este foarte posibil să aveţi o perioadă ceva mai agitată. Oricum, interesul pentru chestiunile sentimentale va fi peste nivelul obişnuit. Unele nemulţumiri mai vechi ar putea fi rezolvate. Pe cât posibil, daţi dovadă de tact şi de foarte multă răbdare. Unele dintre proiectele pe care le aveţi în plan vor trebui amânate. Nu veţi fi de acord cu toate propunerile pe care vi le face partenerul.

Peşti

Veţi avea posibilitatea să vă puneţi în practică unul dintre proiectele dv. mai vechi. Relaţia cu partenerul s-ar putea deteriora şi ar fi bine să vă manifestaţi cu prudenţă. Dacă aveţi o suferinţă cronică, n-ar fi rău să faceţi o vizită la medic, măcar pentru un control de rutină. Capacitatea de a face conexiuni rapide va fi excelentă, aşa că aveţi succes în activităţile intelectuale în care sunteţi implicat.