Tragedie la Constantin Daicoviciu!


În data de 25 aprilie, pe raza comunei Constantin Daicoviciu pe DN 6, drumul care face legătura între Lugoj și Caransebeș, a avut loc un accident rutier soldat cu moartea unui bărbat.

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Drobeta Turnu Severin, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, astfel că într-o curbă la dreapta, la Km 469 + 200 m, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autocamion înmatriculat în Bulgaria, care circula regulamentar din sens opus.

Impactul a fost atât de puternic, încât unul dintre pasagerii aflați pe bancheta din spate a autoturismului a murit pe loc. Medicii sosiți de urgență la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru acesta, cu toate că au încercat să îl resusciteze minute în șir. Conducătorul auto și pasagerul pe locul din dreapta-față au fost transportați la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, în stare foarte gravă, pentru îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. (B. Naum)