Viitorul a zburat mai sus decât vulturii


caransebes obreja 4

Viitorul Caransebeş – Vulturii Obreja 11-3 (6-0)

Sâmbătă, 20 august, Viitorul Caransebeş, echipă căreia, cu doar o zi înainte, i s-a confirmat prezenţa în ediţia 2016-2017 a Campionatului Ligii a IV-a, a disputat o nouă întâlnire amicală pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş. De această dată, adversară i-a fost formaţia Vulturii Obreja, care evoluează în Liga a V-a şi care a făcut deplasarea cu un număr minim de jucători.

Meciul, disputat pe o căldură sufocantă, s-a încheiat cu scorul de 11-3 în favoarea gazdelor, pentru care au marcat Burcoiu (2), Neagu (3), Şandru (2), Imbre, Oprea, Puiu şi Buzan, care a înscris cel mai frumos gol al partidei, cu un şut senzaţional de la 25 de metri. Pentru oaspeţi au înscris Babă, R. Lepa şi Stanca, în timp ce acelaşi Stanca şi C. Lepa au ratat câte un penalty.

În prima repriză, antrenorul principal al Viitorului, Dan Doran, i-a trimis în teren pe Cristian Birăescu, Ghiţă Văluşescu, Constantin Arnăut, Florin Dovlete, Bogdan Gulea, Ioan Feneş, Daniel Bona, Nicuşor Imbre, Silviu Burcoiu, Adrian Neagu şi Daniel Şandru; au mai jucat Denis Căldăraş, George Simescu, Bogdan Drăgoi, Adrian Ivanici, Daniel Buzan, Cristian Ungur, Marius Puiu, Adrian Oprea. Au absentat de la meciul de sâmbătă Ionuţ Văcărescu, Cosmin Negoescu, Mihai Dragomir, Cristian Suru, Laurenţiu Vătafu, Marius Gheorghescu şi Ciprian Băluţă.

La Vulturii Obreja au evoluat Georgian Jula, Nicu Stanca, Iosif Ruicu, Mihai Gugea, Dorian Babă, Marian Haţegan, Petru Buzianu, Romică Lepa, Cosmin Lepa, Alexandru Dumitru şi Robert Rădoi.

A arbitrat antrenorul secund al formaţiei Viitorul Caransebeş, Petru Bona.

„A fost un nou test util pentru Viitorul, pe care l-am trecut cu bine. În ceea ce priveşte componenţa lotului pentru campionatul care va debuta în septembrie, după antrenamentul de luni (22 august – n.r.) şi meciul pe care îl vom susţine miercuri, în deplasare, la Voinţa Lupac, ne vom hotărî ce jucători vom păstra la echipă. Ţinând însă cont că mulţi dintre ei joacă fără pretenţii financiare, dorinţa mea e de a-i menţine pe toţi, atât pe cei care au fost azi în teren, cât şi pe cei care au lipsit din motive obiective”, ne-a spus, după partidă, antrenorul principal al formaţiei caransebeşene, Dan Doran.

Sorin ROGOZ 

caransebes obreja 1