Tinereţe fără bătrâneţe, la Caransebeş


Aula „1 Decembrie 1918” a Primăriei a găzduit joi, 8 decembrie, o festivitate cu dublă semnificaţie: acordarea de diplome unui număr de 16 perechi care au sărbătorit, în 2016, 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, precum şi a titlului de „Cetăţean al municipiului Caransebeş” pentru 72 de tineri care au împlinit vârsta majoratului în trimestrul al IV-lea al acestui an.

Nu de multe ori avem prilejul de a găzdui în această sală un eveniment care să adune laolaltă experienţa, înţelepciunea şi fidelitatea, împreună cu tinereţea şi exuberanţa celor care împlinesc 18 ani, calităţi pe care, aşa cum se ştie, Primăria municipiului Caransebeş le răsplăteşte. Oamenii aceştia merită cu prisosinţă aprecierea noastră, a tuturor, pentru tot ceea ce au făcut pentru societate, merită fiindcă au avut răbdare şi înţelegere unul faţă de celălalt”, a spus primarul Felix Borcean.

Toţi cei aniversaţi au primit din partea administraţiei locale diplome, buchete de flori şi o pungă-cadou de Sărbătorile de iarnă, fidelitatea fiind răsplătită, în plus, şi cu suma de 500 de lei pe care a primit-o fiecare dintre cele 16 cupluri care au sărbătorit 50 de ani de căsnicie.

În încheiere, cei prezenţi au ciocnit câte o cupă de şampanie împreună cu edilul municipiului.

Mădălina DOMAN