Spitalul din Caransebeş, şantier în lucru! 1Primarul Caransebeşului, Felix Borcean, a vizitat recent Secția Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Municipal de Urgenţă, unde se lucra la renovarea acesteia, din resursele proprii ale celor care-și desfășoară activitatea acolo – medici, asistente, dar și din sponsorizări. Edilul le-a adresat felicitări doctorilor Eugen Muntean şi Ramona Agliceri și întregii echipe, afirmând, cu acest prilej, că spitalul e pe mâini bune.
În ce privește funcționarea Ambulatoriului, primarul Felix Borcean a declarat: „În perioada următoare o să vedeți un șantier în zona Ambulatoriului. Lucrările sunt în valoare de aproximativ 350.000 de lei, adică zugrăveli, instalații electrice și sanitare, schimbarea ușilor, tarkett interior pentru cabinete și mobilier nou pentru sala de așteptare, mobilier comod și plăcut ochiului pentru pacienți”.
Potrivit managerului spitalului, Adrian Cican, pentru deschiderea Ambulatoriului se așteaptă aprobarea de la Ministerul Sănătății, estimările fiind ca aceasta să fie dată în luna februarie. Adrian Cican a adăugat că, odată cu înființarea Ambulatoriului, pentru orice cabinet privat care funcționează în Policlinică și nu are corespondent în spital va fi reziliat contractul. (M. Doman)


Un gând despre “Spitalul din Caransebeş, şantier în lucru!

Comentariile sunt închise.