Salariile din Primărie, 30 la sută din buget 1În şedinţa extraordinară de marţi, 18 februarie, consilierii caransebeşeni au aprobat bugetul local al municipiului pe anul în curs, bugetul centralizat al instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii pe acest an, precum şi programul de investiţii pentru 2020.
Într-o conferinţă de presă, primarul Felix Borcean a vorbit pe larg despre bugetul adoptat în unanimitate de consilieri. Astfel, acesta se ridică la suma de aproximativ 64 de milioane de lei, faţă de 45,5 milioane, cât a fost cel aprobat anul trecut în luna aprilie, dintre care două milioane reprezintă excedentul bugetar din anii anteriori.
Ţinând parcă se demonteze un mit, edilul a declarat că salariile angajaţilor din Primărie se ridică la 30 la sută din buget, chiar dacă anul trecut procentul vehiculat era de aproximativ 70. Prezent în sală, managerul spitalului din Caransebeş, Adrian Cican, a spus că ponderea salariilor în bugetul unităţii medicale este de 94 la sută. Vom reveni. (B. Naum)


Un gând despre “Salariile din Primărie, 30 la sută din buget

Comentariile sunt închise.