Horoscop


Berbec

Nu vor lipsi ocaziile de a vă vedea cu prietenii şi de a pune la punct proiecte de interes comun. Veţi afla tot felul de noutăţi, iar hotărârile pe care le veţi lua vor fi cu totul spontane. Mare atenţie la ce discutaţi cu cei din jur, căci o neglijenţă verbală v-ar putea pune într-o situaţie destul de delicată. Dacă veţi ieşi la cumpărături, ar fi bine să nu exageraţi cu cheltuielile.

Taur

Deşi vă concentraţi puţin mai greu, ideile nu vă lipsesc. Intenţionaţi să vă îmbunătăţiţi imaginea publică şi bine faceţi, căci evenimentele vă vor aduce în centrul atenţiei grupului. Câte ceva trebuie făcut şi prin gospodărie. În relaţia de cuplu, lucrurile evoluează bine. Dacă doriţi să puneţi la punct chestiuni de interes comun, această săptămână v-ar putea aduce realizări.

Gemeni

Aveţi chef de distracţii, pe care nu vă va fi greu să le găsiţi. Căutaţi câţiva prieteni, pentru a pune la punct un program atractiv pentru timpul liber. Veţi face o nouă cunoştinţă, care va fi chiar pe placul dv.; nu se ştie însă cât o să ţină. Pentru ceea ce veţi dori să realizaţi este nevoie de multă alergătură. Este o perioadă favorabilă realizărilor deosebite pe plan social şi financiar.

Rac

Veţi avea de făcut multe drumuri. Activităţile se vor dovedi binevenite, căci veţi scăpa de surplusul de energie. Este posibil ca o cunoştinţă făcută întâmplător să vă reţină în mod deosebit atenţia. Intuiţia de care daţi dovadă în aceste zile vă va permite să vă faceţi remarcat într-un grup mai larg, dar şi să rezolvaţi o situaţie delicată. Pe plan profesional totul decurge normal.

Leu

Aveţi multe de făcut în gospodărie, dar vă tentează să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt şi să vă apucaţi de ceva care să vă facă plăcere. Activităţile fizice sunt indicate, deoarece vă vor ajuta să depăşiţi cu mai multă uşurinţă stresul din ultimul timp. Aţi putea face şi câteva drumeţii sau, pur şi simplu, aţi putea schimba câteva idei cu prietenii pe care nu i-aţi văzut de ceva vreme.

Fecioară

Sunteţi într-o formă excelentă, iar eficienţa de care daţi dovadă vă aduce aprecierea celor din anturajul apropiat. Chiar dacă nu duceţi lipsă de energie, nu v-ar strica un moment de respiro, pe care vi l-aţi putea permite. Veţi revedea un vechi prieten, într-o conjunctură neaşteptată; s-ar putea să aibă nevoie de sprijinul dv., aşa că, fiţi pe fază.  

Balanţă

Energia dv. este la limita inferioară, aşa că nu vă apucaţi de nimic din ceea ce v-ar putea suprasolicita. Încercaţi să o luaţi mai încet şi veţi avea mai multe satisfacţii. Aţi putea primi un ajutor substanţial de la colegi. O cunoştinţă mai veche vă va da un semn de viaţă, ceea ce va fi o surpriză pentru dv. Puteţi să începeţi o colaborare sau să vă faceţi planuri cu privire la o investiţie pe termen lung.

Scorpion

Succese se anunţă în comunicarea cu cei din jur. Poate apărea cineva de mare viitor în viaţa dv. O abordare sinceră a unei prietenii este lucrul cel mai indicat, mai ales că vi se potriveşte. Sensibilitatea de care daţi dovadă în această perioadă va face o bună impresie asupra persoanelor de sex opus. Dacă veţi avea de luat o decizie, cu siguranţă rezultatul vă va satisface.

Săgetător

Aţi putea avea o realizare mai deosebită în plan sentimental; fiţi atent, căci beneficiaţi de o şansă care nu se ştie când va mai apărea. De la o rudă veţi primi nişte bani, cărora le veţi găsi repede o utilizare. În sfârşit, vă veţi face şi dv. o bucurie. De activităţile gospodăreşti nu prea aveţi şanse să scăpaţi, oricât de mult v-aţi dori-o. Eficienţa de care daţi dovadă vă va permite să le finalizaţi cu rapiditate.

Capricorn

Împreună cu prietenii, aţi putea pune la cale o o activitate la care să participe mai multă lume. Nu este cazul să fiţi stresat; lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi. De energie nu duceţi lipsă, aşa că nu este o problemă dacă aveţi de gând să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită. În plus, veţi beneficia de sprijinul partenerului. S-ar putea ca dificultăţile din relaţiile de la serviciu să vă afecteze randamentul.

Vărsător

În anturajul dv. apropiat se va dezbate un proiect care v-ar putea interesa mai mult decât vă imaginaţi. Aveţi în plan diverse activităţi recreative, care vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi după agitaţia zilelor trecute. Nu grăbiţi mersul evenimentelor, dacă doriţi ca succesul să fie stabil. Mintea elaborează planuri excelente, ce abia aşteaptă să fie puse în practică.

Peşti

Vi se va face o propunere de colaborare pe care sunteţi tentat să o acceptaţi, în ciuda faptului că nu va fi un proiect lesne de pus în practică. Până la urmă se va găsi o soluţie care să mulţumească pe toată lumea. Din punct de vedere sentimental, situaţia vă favorizează. Sunt şanse mari să vă îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul de viaţă sau chiar să faceţi noi cuceriri.