Gelu Ghera, omul cu nume de Cupă…


În perioada 20 iulie – 11 august, la Slatina Timiş s-a desfăşurat cea de a III-a ediţie a Cupei Intercomunale „Gelu Ghera”, competiţie la startul căreia s-au aliniat 10 echipe din Ilova, Sadova Nouă, Sadova Veche şi din centrul de comună, Slatina-Timiş.

Fiecare echipă a avut în componenţă 10 fotbalişti, s-a jucat în sistem 5+1, după desfăşurarea meciurilor din grupe în semifinale ajungând patru formaţii. În această fază, s-au înregistrat rezultatele: Podu Mare – Frăbic I 2-3 şi Rumâni I – Ilova I 3-0 (după penalty-uri).

Duminică, 11 august, au avut loc ultimele două meciuri, finala mică fiind câştigată de Ilova I, care s-a impus cu scorul de 3-0 în faţa celor de la Podu Mare, Trofeul „Gelu Ghera” fiind adjudecat de Rumâni I, care i-au învins în finală cu scorul de 5-0 pe cei de la Frăbic I, totul în faţa unei asistenţe de nu mai puţin de 280 de spectatori, cărora li s-a adăugat şi familia regretatului om de Radio, Gelu Ghera, venită din Germania.

Primele trei clasate au primit câte o cupă, diplome şi medalii, învingătoarea a fost premiată şi cu un set de echipament de fotbal complet, premiile în bani fiind de 500, 300 şi 200 de lei. De asemenea, au mai fost premiaţi golgeterul competiţiei – Francisc Marta, cel mai bun portar – Ioan Babeu, şi cel mai bun jucător al finalei – Mişu Paulescu.

Organizatorii Cupei Intercomunale „Gelu Ghera” – Primăria şi Consiliul Local Slatina-Timiş, primar Gheorghe Roma, şi Asociaţia Sportivă „Timişul” Slatina-Timiş, preşedinte Sorin Peica – mulţumesc şi pe această cale Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, care, prin preşedintele Costinel Ristache, a contribuit la buna desfăşurare a competiţiei.

Pagină realizată de Sorin ROGOZ