Romstal a deschis un nou magazin în oraşul tău!


Construieşti? Renovezi?  Dacă tu ai ideile, noi avem soluţiile!

Vino acum în magazinul Romstal din Caransebeş (Strada Cazărmii, nr. 9A) şi descoperă oferta noastră de produse pentru instalaţii şi amenajarea băii! Află cum poţi reduce consumul de energie, apă şi emisiile de dioxid de carbon!

Îţi oferim soluţia completă: produse de calitate şi cu impact redus asupra mediului, consultanţă şi instalatori parteneri pentru montaj.

Romstal este cea mai dinamică şi importantă companie de pe piaţa românească în comercializarea echipamentelor de instalaţii pentru construcţii.

Oferta companiei include peste 20.000 de produse caracterizate de o calitate recunoscută mondial, pe care Romstal o adoptă ca politică de piaţă. Portofoliul Romstal este grupat în 6 categorii de interes, gestionate de divizii specializate – Thermo, Klima, Hydro, Sanni, Electro şi Ceramic.

Încrederea în marca Romstal s-a construit în timp. În prezent, compania este caracterizată drept lider în piaţă, sursă de produse moderne, companie serioasă şi de încredere, cu o activitate intensă. Aceasta o spun utilizatorii produselor noastre, cei care folosesc în casele lor instalaţiile sanitare şi obiectele de amenajare interioară. O afirmă şi o recomandă profesioniştii în construcţii şi design.

Magazinele Romstal includ expoziţii şi spaţii de depozitare proprii. Romstal asigură service garanţie şi postgaranţie, consultanţă tehnică în configurarea sistemelor şi în alegerea produselor, o livrare promptă la baza căreia stau reţeaua extinsă de depozite regionale, parcul auto important şi transportul asigurat la domiciliu. Personalul companiei beneficiază de training intern permanent susţinut de Academia Romstal – la cerere, aceasta oferă cursuri atestate instalatorilor.

Compania este certificată ISO 9001 în importul şi comercializarea echipamentelor pentru instalaţii termo-hidro-sanitare. Este membru fondator al Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Centrale Termice.

Romstal va pune întotdeauna la dispoziţia pieţei universul instalaţiilor prin produsele, serviciile şi suportul său tehnic, în calitate de lider în domeniul echipamentelor şi accesoriilor dedicate amenajărilor interioare.

Informaţii suplimentare sunt disponibile pe site-ul Romstal: www.romstal.ro