Romeo Dunca: „Aici, la noi, PMP-ul face alianțe şi cu stânga dacă acestea rezolvă interesele d-lui Ionuț Popovici”


Ca urmare a unei afirmaţii făcute în urmă cu patru zile de deputatul Eugen Tomac, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, în care acesta neagă orice legătură a formaţiunii sale politice cu PSD, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, a publicat un text pe pagina sa de Facebook, în care prezintă situaţia din judeţul nostru.
„PMP e un partid de dreapta. Foarte adevărat!
Dar nu toţi cei din acest partid sunt.
Aici, la noi, PMP-ul face alianțe şi cu stânga dacă acestea rezolvă interesele d-lui Ionuț Popovici. Analizați situaţia alianțelor pentru majorități în Consiliile locale din comunele Carașului și veți vedea.
În 2016, PMP a făcut o alianță rușinoasă în Consiliul Judeţean Caraş-Severin, în urma căreia PSD-ul lui Mocioalcă, prin Silviu Hurduzeu, a ajuns la putere.
În acest fel, jaful din banul public s-a împărțit între cei doi reprezentanți de partid.
Mocioalcă a păstrat influența la banii furați de la popor prin Direcția Județeană de Drumuri, via Bejeriţă, Știka şi firmele de sub influența lor, iar PMP-ul, prin Ionuț Popovici, a făcut regulile la DGASPC.
În acest fel, această Direcţie a ajuns să adăpostească persoane care nu au nicio treabă cu protecţia socială, încasând salarii nemeritate.
Persoanele asistate, prin scheme de hoție nerușinată, au ajuns să extragă din bugetul unui județ vandalizat până la 6000 euro/asistat. Trist e că o mare parte din sume nu au servit persoana asistată, ci doar asocierea canceroasă gestionată de reprezentantul PMP.
Din acest motiv, dle Tomac, deși m-ați convins că dvs. şi marea majoritate a PMP-ului sunteţi persoane oneste, puteţi face astfel de afirmaţii numai după ce vă faceţi curățenie în propriul partid.
Ce folos că în Parlament nu, dacă în teritoriu, da…”. (E)