Progresul Ezeriş a promovat în Liga a III-aDuminică, 9 august, pe Stadionul „Michael Klein” din Hunedoara s-a disputat meciul cu numărul trei din Barajul pentru promovarea în Liga a III-a, între Progresul Ezeriş şi Ştiinţa Turceni, campioana judeţului Gorj, după ce în precedentele două s-au înregistrat rezultatele Progresul Ezeriş – Victoria Zăbrani (Arad) 3-2 (după loviturile de departajare) şi Ştiinţa Turceni – Victoria Zăbrani 3-1.
Aşadar, băieţii antrenaţi de Adrian Enăşescu aveau nevoie de o victorie pentru a promova în cel de al treilea eşalon fotbalistic al ţării, pe care au şi obţinut-o, de altfel, şi încă într-un mod categoric, cu un scor care nu lasă loc de interpretări: 3-0. Pentru cărăşeni au înscris Rusnac, în minutul 28, iar Avramovici şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor de două ori, în minutele 52 şi 79.
ACS Progresul Ezeriș a început partida în formula: Birăescu, Ciurea, Cheda, Zamfir, Marius Musteța, Drăgoi, Săndescu, Marian Musteța, Rusnac, Costescu și Popa. Au mai jucat: Avramovici, Străin, Chelu, Kawagoe și Secula.
„Băieții cred că merită toate felicitările și cred că s-a văzut de-a lungul jocului că meritam să promovăm. Ne-a ieșit un joc bun. Adversarul cred că a fost unul puternic, dar se pare că noi am fost mai buni. Ei veneau după o victorie confortabilă și cred că echipa noastră a jucat exact ce trebuie. Mă bucur că am arătat bine. Ne dorim să jucăm în Liga a III-a, însă așteptăm acum și decizia autorităților. Pentru Liga a III-a am muncit și vrem să arătăm bine acolo”, a spus Adrian Enășescu, antrenorul echipei Progresul Ezeriș.
„A fost o victorie clară, echipa cea mai bună a câștigat, așa cum am promis tuturor iubitorilor de fotbal și nouă înșine. Ne-am ținut de cuvânt, am ajuns unde ne-am dorit pe linie sportivă, iar mingea este acum în terenul autorităților. Greul de abia acum începe pentru noi”, a declarat și Cristian Șodâncă, președintele Progresului Ezeriș.
Sorin ROGOZ