HoroscopBerbec
Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar fi bine să vă menajaţi. O activitate pe care aţi început-o de mai mult timp ar putea fi încheiată cu sprijinului partenerului. La serviciu, veţi avea o discuţie cu colegii, dar ar fi bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, fiindcă până la urmă totul se va rezolva. Dacă vreţi să cumpăraţi un obiect pe care vi-l doriţi, nu mai staţi pe gânduri!
Taur
Manifestaţi un interes profund pentru chestiunile gospodăreşti, care nu mai pot fi amânate. Relaţia cu familia se îmbunătăţeşte considerabil, aşa că puteţi miza pe sprijinul rudelor pentru a termina treaba cât mai repede. N-ar fi exclus ca o persoană din anturajul apropiat să vă facă o propunere, dar nu este cazul să luaţi decizii fără o matură chibzuinţă. Pe plan profesional, totul decurge normal.
Gemeni
Aveţi chef de distracţii, pe care nu vă va fi greu să le găsiţi. Căutaţi câţiva prieteni, pentru a pune la punct un program atractiv pentru timpul liber. Veţi face o nouă cunoştinţă, care va fi pe placul dv., ceea ce vă va ridica moralul. Pentru ceea ce veţi dori să realizaţi este nevoie de multă alergătură. Este o perioadă favorabilă realizărilor pe plan social şi financiar.
Rac
Veţi avea de făcut multe drumuri. Activităţile în care vă veţi implica se vor dovedi binevenite, căci veţi scăpa de surplusul de energie. Este posibil ca o cunoştinţă făcută întâmplător să vă reţină în mod deosebit atenţia. Intuiţia de care daţi dovadă vă va permite să vă faceţi remarcat într-un grup mai larg, dar şi să rezolvaţi o situaţie delicată. Profesional, totul merge ca pe roate.
Leu
Sunteţi mai energic decât până acum, mai plin de iniţiative, mai dornic de a vă implica în activităţi noi. Ar fi bine, totuşi, să o luaţi mai încet, în caz contrar nu veţi reuşi să finalizaţi nimic. Ar fi de dorit să nu reacţionaţi fără o matură chibzuinţă şi, mai ales, să nu daţi curs impulsivităţii verbale. Partenerul de viaţă vă sprijină, iar un prieten este dispus chiar să vă ajute financiar la nevoie.
Fecioară
Vi se vor aduce la cunoştinţă tot felul de propuneri interesante, dar persoana care vi le face nu vă prea trezeşte încrederea. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată şi nu este indicat să încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Orice discuţie în contradictoriu poate avea urmări neplăcute. În plan sentimental, trăirile dv. sunt deosebit de profunde în această perioadă.

Balanţă
Energia este sub nivelul obişnuit, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în prea multe activităţi practice. Este bine să ştiţi că va trebui să faceţi faţă unor situaţii mai ciudate în această perioadă, dar vă veţi descurca de minune cu ele. Prietenii vă vor face o invitaţie, pe care o veţi onora cu plăcere. Cheltuielile pe care le veţi efectua pentru cămin vor fi mai mari ca de obicei.
Scorpion
Activităţile sociale vor fi prioritare pentru dv. în această perioadă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi considerabil şi nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe excelente împreună. Veţi avea ocazia să reveniţi asupra unei decizii pe care aţi luat-o de mai mult timp şi care nu v-a prea adus beneficiile scontate. Nu încercaţi să vă descurcaţi singur, ci ţineţi cont şi de sfaturile colegilor.
Săgetător
Veţi avea ocazia să vă vedeţi cu un colaborator pentru a pune la punct proiecte de interes comun. Ar putea să apară unele discuţii legate de bani, dar intervenţia partenerului vă va salva de la o dispută obositoare. Timpul petrecut în compania celor apropiaţi vă va remonta. În week-end, primiţi o veste care vă pune serios pe gânduri şi vă va schimba absolut toate planurile.
Capricorn
Situaţia dv. financiară va înregistra o îmbunătăţire în această perioadă, ceea ce vă va face mai optimist. Căminul va reprezenta un domeniu spre care se va îndrepta în mod special interesul dv. Anturajul joacă un rol important în manifestarea calităţilor de care daţi dovadă. Pe cât posibil, nu daţi curs impulsivităţii de moment. Nu e exclus să faceţi mai multe drumuri scurte, în interes personal.
Vărsător
Veţi manifesta o tendinţă spre impulsivitate, ceea ce vă poate aduce în situaţia de a avea conflicte cu cei apropiaţi. Va fi mare agitaţie în familie, pentru că vor fi de pus la punct unele chestiuni de interes comun. Ar fi bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, mai ales că până la urmă lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi. Şansa de a câştiga bani există, dar ea este legată de drumuri.
Peşti
Chestiunile profesionale vor fi prioritare pentru dv., căci este posibil să aibă loc schimbări importante la locul de muncă. N-ar fi exclus nici să vi se repartizeze noi responsabilităţi, semn că superiorii ierarhici vă apreciază eforturile. La sfârşitul perioadei e posibil să aveţi parte de o surpriză extrem de plăcută. Deşi nu staţi prea bine cu banii, s-ar putea să vă satisfaceţi, totuşi, un capriciu.