Poliţia Oţelu Roşu bate tot ce prinde!


Sâmbătă şi duminică, în 8 şi 9 decembrie, în Polivalenta din cartierul caransebeşean Pipirig s-a desfăşurat cea de a doua ediţie a Turneului Campionilor la fotbal în sală, competiţie organizată de Bogdan Neda şi Pizzeria Roberto, cu sprijinul Primăriei municipiului şi al SC Caromet SA, după ce prima rundă a avut loc în 18 noiembrie şi s-a bucurat de un mare succes, acesta fiind şi motivul pentru care iniţiatorul acestei acţiuni s-a grăbit să reediteze evenimentul sportiv. În plus – ne-a spus Bogdan Neda –, la turneul anterior a fost nevoit să refuze o serie de echipe care au depăşit termenul de înscriere în competiţie, dându-le acestora ocazia să-şi arate valenţele la sfârşitul săptămânii trecute, numărul formaţiilor fiind de această dată de 15, faţă de 12, la ediţia din 18 noiembrie.

Cele 15 echipe, respectiv Magica Balta, Pizzeria Roberto, Armata Caransebeş, Pipirig, FCSB, Primăria Caransebeş, Era Old Boys, Red Star, Şoimii Oţelu Roşu, Ossy&Broască, FC Petroşniţa, Poliţia Oţelu Roşu, Poliţia Caransebeş, Young Boys şi Dallas Dalci, au fost împărţite în cinci grupe, partidele din această fază disputându-se sâmbătă, pentru ca semifinalele, finala mică şi finala mare să aibă loc duminică.  

Astfel, în semifinale s-au înregistrat rezultatele: Poliţia Oţelu Roşu – Pizzeria Roberto 4-2, după loviturile de departajare (2-2 după timpul regulamentar de joc), şi Young Boys – Primăria Caransebeş 3-2. Finala mică a fost câştigată de Pizzeria Roberto, care s-a impus cu scorul de 1-0 în faţa Primăriei Caransebeş, iar în finala mare Poliţia Oţelu Roşu a trecut cu 4-0 de Young Boys.

Meciurile au fost arbitrate de Vali Frimu şi Răzvan Băzăvan, iar observator a fost Duly Kelemen

S-au mai acordat, de asemenea, premii pentru Cel mai bun portar – Gabriel Iacob, de la Poliţia Oţelu Roşu, Cel mai bun jucător al turneului – Darius Enache, de la aceeaşi echipă, golgheterul competiţiei fiind desemnat Natanael Pungilă, de la Young Boys, cu 10 goluri, cea mai frumoasă galerie fiind declarată Magica Balta. Sponsorii turneului au mai acordat premii copiilor din generaţia 2009 de la Clubul Sportiv Şcolar Caransebeş, care au obţinut locul II la Turneul Zonal desfăşurat la Simeria, la care au participat reprezentantele unui număr de cinci judeţe.

Sorin ROGOZ