Oltenii fură mai buni


În etapa a IX-a a Diviziei A1 de volei masculin, desfăşurată sâmbătă, 6 decembrie, Banatul Caransebeş a jucat la Lugoj, într-o partidă considerată pe teren propriu, deoarece Sala Polivalentă din Pipirig nu a îndeplinit condiţiile necesare găzduirii întâlnirii, cu SCM „U” Craiova, echipă aflată pe poziţia a patra a clasamentului. Chiar dacă aveau un moral bun, după victoria din etapa precedentă, în faţa Stelei, la Bucureşti, băieţii antrenaţi de Dan Banu s-au văzut nevoiţi să se încline în faţa oltenilor, după un meci în patru seturi, cu scorul de 1-3 (25-22, 21-25, 21-25, 21-25).

În calitate de reprezentant al municipalităţii, cea care finanţează formaţia de volei, primarul Marcel Vela, prezent în tribună la Lugoj, la finalul meciului a băgat în şedinţă toată echipa.

Conform declaraţiilor edilului, în pauza competiţională se vor mai face câteva transferuri, care să aducă un plus de valoare actualului colectiv, deoarece lotul pe care îl are Caransebeşul în momentul de faţă s-a dovedit că nu obţine întotdeauna cele mai bune rezultate.

În acest moment, Volei Club Banatul Caransebeş ocupă locul 10 în clasament, iar în etapa viitoare, programată sâmbătă, 13 decembrie, gugulanii de vor deplasa din nou în Capitală, pentru meciul cu Dinamo Bucureşti, echipă aflată pe ultima treaptă a podiumului Diviziei A1. (S. Rogoz)