Horoscop


Berbec

Mintea vă funcţionează excelent şi, dacă doriţi să luaţi decizii sau să vă implicaţi în activităţi intelectuale, rezultatele vor fi cel puţin la nivelul aşteptărilor. Acasă vor fi foarte multe de făcut, aşa că va trebui să vă gândiţi un program riguros pentru această săptămână. Va trebui să duceţi muncă de lămurire cu ceilalţi membri ai familiei pentru a vă pune ideile în practică.  

Taur

Iniţiativele dv. în domeniul social vor fi deosebit de binevenite, în ciuda faptului că partenerul nu va manifesta prea multă încredere. Şansele de a avea o realizare mai deosebită sunt mari, ceea ce ar putea aduce după sine şi o îmbunătăţire a situaţiei materiale. Oricum, se întrevăd noi posibilităţi de câştig. Ele pot veni atât din zona serviciului, cât şi din activităţi extraprofesionale.

Gemeni

Nu vor lipsi ocaziile de a vă petrece timpul liber într-un mod plăcut, în compania prietenilor, ceea ce vă va permite să vă relaxaţi. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică, ocazie cu care veţi avea posibilitatea de a câştiga o sumă de bani. O colaborare avantajoasă ar putea apărea în prima parte a intervalului. Este posibil să aveţi discuţii în contradictoriu cu partenerul.

Rac

Sunteţi mai dinamic, mai agresiv decât de obicei, dar şi mai împrăştiat. Energia necanalizată corespunzător se va disipa, fără să vă aducă vreun avantaj. Iniţiativele dv. se vor bucura de succes, cu condiţia să daţi dovadă de răbdare şi prudenţă. Fiţi atent la detalii pentru a finaliza totul cât mai eficient. Comunicarea cu persoana iubită va decurge deosebit de armonios în această perioadă.

Leu

Relaţia de cuplu nu evoluează chiar cum v-aţi dori, dar asta nu este de natură să vă facă pesimist. Dorinţa de mai multă stabilitate în plan sentimental este mare, dar nici să renunţaţi la încăpăţânare parcă nu aţi fi dispus. Dovediţi în această perioadă o energie mentală deosebită. Faceţi tot posibilul pentru a o canaliza pe o direcţie convenabilă, altfel veţi fi irascibil şi nemulţumit.
Fecioară

În această săptămână, vă veţi preocupa mai ales de problemele personale sau de punerea în practică a unor proiecte mai vechi. Optimismul de care daţi dovadă în general vă ajută să faceţi faţă cât se poate de bine atât chestiunilor domestice, cât şi în anturajul în care vă petreceţi timpul liber. În acest fel aţi putea să vă lărgiţi cercul de prieteni sau să vă găsiţi susţinători pentru proiectele pe care le aveţi în vedere.   

Balanţă

Inspiraţia de care daţi dovadă în această perioadă vă va ajuta să rezolvaţi unele probleme apărute în ultimul timp. Veţi avea unele discuţii cu prietenii şi ar fi bine să ascultaţi sfaturile lor. Unele activităţi pe care le-aţi considerat finalizate se vor dovedi a nu fi întru totul aşa şi va trebui să reveniţi asupra lor. Puteţi spera la o îmbunătăţire a situaţiei dv. financiare, în special în a doua parte a intervalului.

Scorpion

În familie va fi multă agitaţie din cauza unor probleme apărute pe neaşteptate. Nu vă feriţi să vă expuneţi ideile, deoarece se pare că veţi avea succes. Se vor înregistra o serie de cheltuieli în compania prietenilor, dar, din fericire, nu are de ce să vă sperie acest lucru, pentru că veţi avea şi ceva câştiguri. Va trebui să fiţi mai atent la serviciu, deoarece un şef este cu ochii pe dv.

Săgetător

Ar fi de dorit să nu daţi curs pornirilor impulsive, deoarece relaţia cu cei din jur, dar mai ales cu cei apropiaţi, s-ar putea deteriora. În continuare vă preocupă legătura cu persoana iubită. Aţi dori să o îmbunătăţiţi, dar pentru asta ar trebui să faceţi unele compromisuri. Puteţi încerca şi veţi vedea că nu este chiar aşa de greu. Situaţia financiară este într-un echilibru fragil, fără prea mari şanse de redresare.

Capricorn

În această perioadă veţi reuşi să vă folosiţi în mod eficient de energia de care dispuneţi. Inteligenţa vă este limpede şi veţi şti exact ce soluţie să propuneţi pentru oricare din situaţiile cu care vă veţi confrunta în acest interval. Totuşi, orice lucru făcut fără o matură chibzuinţă v-ar putea aduce neplăceri. S-ar părea că veniturile vor fi confortabile, mai ales datorită colaborărilor în care sunteţi implicat.

Vărsător

Aveţi tendinţa de a vă implica în activităţi dintre cele mai diverse şi, cum energia fizică nu este la un nivel nemaipomenit, ar fi bine să o luaţi mai încetişor. Eficienţa în chestiunile profesionale nu poate fi contestată, dar dacă aţi mai pleca urechea din când în când şi la ce spun colegii, nu aţi avea decât de câştigat. Este foarte posibil să primiţi unele veşti care să vă bucure de la un prieten vechi.

Peşti


Dorinţa de a vă implica în activităţi mai deosebite vă poate aduce în situaţia de a vă asuma riscuri inutile. Încercaţi să fiţi mai ponderat, altfel veţi face greşeli ce vă vor costa mult în viitorul apropiat. Situaţia materială se va îmbunătăţi într-o oarecare măsură. Posibil să vi se facă oferte de colaborare, care se vor dovedi cât se poate de avantajoase. Propunerile pe care le veţi primi trebuie studiate cu atenţie.