Mulţumesc susţinătorilor! Peste 200 în 24 de ore, nu în două săptămâni…


În urmă nu cu mult timp, am postat pe Facebook un material pe care l-am intitulat „Oare chiar merit?”, şi care avea următorul conţinut: Mai mulţi prieteni de pe Facebook mi-au solicitat să «mă implic mai mult» în politica locală/judeţeană/naţională. Fiind de 4 ani funcţionar public, am fost mult mai «discret». Desigur că o «revenire în politică» ar însemna, ori se poate interpreta ca o «dorinţă de a reveni la Ciolan, la Caşcaval». Dacă la această postare voi obţine în două săptămâni 200 de like-uri, voi redeveni «ACTIV». Vă rog daţi «LIKE» şi imediat «SHARE» dacă mă susţineţi! Mulţumesc! De voi depinde dacă mă voi implica în viitor…”.

În urma „sondajului”/„anchetei de opinie” de pe Facebook, am avut şi multe „susţineri directe” – pe stradă, telefoane, e-mail-uri, mesaje private… A fost depăşit „pragul”/„targetul”/„obiectivul” de 200 de like-uri. În 24 de ore!

Vă mulţumesc! Cel mai probabil, mă voi implica în primăvara anului 2019... Până atunci, am unele obligaţii profesionale. După aceea, LA LUPTĂ! Nu „fizică”, ci lupta „de IDEI”…
Sunt fireşti şi criticile care mi s-au adus cu acest prilej. Unii au înţeles eronat că vreau să mă implic în „noile partide” ce apar în ultima vreme. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi fost interesaţi de acest subiect, mulţumesc tuturor care şi-au exprimat opinia, pozitivă sau negativă!

Horia IRIMIA