Horoscop


Berbec

Fiţi alături de partener pentru a-l sprijini în problemele cu care se confruntă. Nu duceţi lipsă de energie, dar nu reuşiţi să o folosiţi într-un scop concret. Excesele alimentare nu vă vor face decât rău. Verificaţi cu conştiinciozitate actele, şi în general toate documentele oficiale, şi nu vă puneţi semnătura pe nimic din ce nu aţi apucat să studiaţi cu atenţie.      

Taur

Va trebui să reveniţi asupra unor lucrări de care aproape aţi şi uitat. Pentru ceea ce va trebui să întreprindeţi în această perioadă este nevoie de perseverenţă. Dacă aveţi de luat decizii, încercaţi să priviţi situaţia în ansamblu şi nu zăboviţi prea mult asupra detaliilor. Nu veţi fi în cea mai bună formă, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în activităţi mari consumatoare de energie.

Gemeni

Vă frământă problemele cu care vă confruntaţi, dar acestea nu sunt atât de grave cum vi se pare. Încercaţi să luaţi lucrurile mai uşor şi veţi vedea că va fi bine pentru toată lumea. O surpriză plăcută vă va ajuta să vedeţi viaţa în culori mai vesele. Nu prea veţi reuşi să faceţi ceea ce v-aţi propus, dar până la urmă s-a putea spune că tot răul este spre bine. E posibil să primiţi o ofertă excelentă de colaborare.   

Rac

Relaţia cu persoana iubită evoluează cum nu se poate mai bine. Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară. Nici starea fizică nu vă va dezamăgi, cel puţin în această perioadă. Totuşi, suprasolicitarea poate genera probleme de sănătate, pe fond nervos. Încercaţi să vă treceţi în program şi o activitate care să vă relaxeze. Situaţia financiară este destul de complicată.

Leu

Veţi avea multe de făcut, mai ales pe acasă. Discuţiile în contradictoriu cu rudele nu vor face decât să vă accentueze starea de iritare ce vă caracterizează în ultimele zile. Spre sfârşitul intervalului veţi avea ocazia să participaţi la o activitate socială, ceea ce vă va ajuta să vă relaxaţi. Partenerul de viaţă are unele probleme şi va avea nevoie de sprijinul dv.    

Fecioară

Veţi avea o perioadă ceva mai lejeră, în care vor predomina activităţile de rutină. Este foarte posibil să vi se facă o ofertă aparent avantajoasă, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu răspunsul. Încercaţi să vă faceţi un program în care să alternaţi eforturile cu odihna. Evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu, deoarece nu veţi reuşi decât să accentuaţi neînţelegerile din colectiv.  

Balanţă

Sunteţi mai agitat, mai neliniştit şi nu prea aveţi stare pentru nimic. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în activităţi riscante. Sunt o mulţime de lucruri de făcut, dar, cum munciţi cu plăcere, efortul nu vă va obosi. Este posibil ca o activitate începută de mai mult timp să necesite un efort suplimentar. Relaţia cu persoana iubită vă va interesa în mod special. Dacă veţi avea răbdare, va fi mai bine pentru toată lumea.    

Scorpion 

Nemulţumirile pe care le aveţi pot genera discuţii obositoare şi, în plus, sunt exagerate. Ar fi mai simplu pentru toată lumea dacă aţi fi mai înţelegător, mai tolerant. Posibile cheltuieli în compania partenerului de suflet. Colaborările vă vor aduce o mulţime de avantaje luna aceasta. Cheltuielile nu vor fi mari în această perioadă, dar banii nu sunt niciodată suficienţi.

Săgetător

Pe acasă sunt multe de făcut, dar nu este cazul să exageraţi cu activităţile în această direcţie. Energia dv., îndreptată spre rezolvarea chestiunilor de serviciu, se va dovedi eficientă. Colaborarea cu cei din jur vă va permite să rezolvaţi chiar mai multe decât v-aţi propus. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doriţi să întreprindeţi, dar mai ales în relaţia cu partenerul de viaţă.

Capricorn

Farmecul personal vă dă ocazia să vă faceţi remarcat oriunde vă duceţi. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, v-aţi putea dori o schimbare de anvergură. Totuşi, nu vă aruncaţi cu capul înainte. Acceptaţi cu încredere colaborările ce vi se propun. Unul din proiectele pe care vi l-aţi făcut pentru timpul liber va înregistra schimbări majore. Priviţi cu mai multă încredere spre viitor!

Vărsător

Nu sunteţi în forma dv. cea mai bună, iar activităţile în care sunteţi implicat vă solicită mai mult decât în mod obişnuit. Intuiţia vă va ajuta să vă descurcaţi cel puţin mulţumitor. Comunicarea cu prietenii nu vă mulţumeşte. Fiţi prudent şi nu acceptaţi orice, doar de dragul schimbării. Veţi cheltui o mulţime de bani. Fiţi cu mare băgare de seamă, căci nu este exclus să vă păcălească cineva.

Peşti

Veţi avea o mulţime de controverse cu cei din anturajul apropiat, dar acestea se vor finaliza într-un mod care vă favorizează. Nu este exclus ca partenerul să se confrunte cu o problemă de serviciu care îl indispune. Sensibilitatea de care daţi dovadă în această perioadă vă va da posibilitatea să vă consolidaţi relaţia cu persoana iubită. La serviciu, lucrurile se vor rezolva cu greutate.