Marcel Vela şi-a prezentat următorul viceprimar: Felix Borcean!


            În cadrul ceremoniei de înmânare a Diplomelor de „Cetăţean al Municipiului Caransebeş” tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani în primul trimestru al acestui an, manifestare care a avut loc joi, 24 martie, în Aula „1 Decembrie 1918” a Primăriei, edilul Marcel Vela le-a comunicat participanţilor, cu toţii elevi ai liceelor din oraş, că s-a hotărât în privinţa celui care va fi viceprimarul municipiului după alegerile locale din 5 iunie. Este vorba despre Felix Borcean, directorul Colegiului Naţional „Traian Doda”, care a şi participat la acţiune, însoţindu-i pe elevii de la unitatea de învăţământ pe care o conduce.

„Ca să nu mai existe suspiciuni şi pentru a lămuri odată pentru totdeauna această problemă, vă aduc la cunoştinţă că următorul viceprimar al municipiului Caransebeş va fi Felix Borcean”, a spus Marcel Vela, care a închinat o cupă de şampanie atât cu „noii cetăţeni” ai oraşului, cât şi cu directorul de la „Traian Doda”.

Edilul a mai adăugat că Felix Borcean va fi, la un moment-dat, după retragerea sa, noul primar al Caransebeşului, dar nu a precizat nici în ce fel, nici când ar urma să se petreacă această retragere.

Sonia BERGER