Horoscop


Berbec

În această perioadă, energia mentală atinge cote maxime, astfel încât aţi putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale. O bună parte a timpului liber o dedicaţi partenerului. N-ar fi exclus să faceţi o impresie excelentă unei persoane de sex opus, dar nu este cazul să faceţi schimbări în plan sentimental. Conjunctura astrală vă favorizează pe plan financiar.

Taur

Sunteţi cam agitat în această perioadă, iar impulsivitatea vă poate determina să luaţi decizii care vă pot conduce pe căi greşite. Prudenţa se cere a fi pusă pe primul plan. Proiectele de petrecere a timpului liber se vor dovedi inspirate. Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine, ceea ce vă dă un plus de încredere în propriile forţe.

Gemeni

În această perioadă va trebui să faceţi unele compromisuri, lucru care nu vă surâde, dar altfel nu se va poate. Din fericire, comunicarea cu cei din jur evoluează cât se poate de bine şi acest lucru vă va ajuta în relaţiile pe care le veţi cultiva. Este posibil să vi se propună o colaborare interesantă, dar cam riscantă. Ar fi bine să amânaţi luarea unei decizii definitive.

Rac

Se vor ivi unele neînţelegeri cu colegii, dar până la urmă veţi reuşi să ajungeţi la un numitor comun. Traversaţi o perioadă agitată, în care vă confruntaţi cu situaţii de tot felul şi nu aveţi timp nici măcar să respiraţi. De energie nu duceţi lipsă, dar aveţi tendinţa de a o risipiţi în chestiuni minore, lipsite de importanţă. Relaţia cu partenerul se va îmbunătăţi considerabil.

Leu

Nu este un moment favorabil pentru a lua decizii în chestiunile sentimentale. Implicarea în relaţia cu partenerul este profundă şi de aceea aţi putea greşi. Cheltuielile vor fi destul de mari şi acest lucru poate genera controverse în familie. Aveţi tendinţa de a vă lăsa pradă comodităţii, ceea ce v-ar putea face să rămâneţi în urmă cu activităţile profesionale.

Fecioară

Veţi fi deosebit de irascibil şi acest lucru ar putea determina apariţia unor neînţelegeri cu cei din jur. Dacă veţi reuşi să vă păstraţi calmul, veţi evita multe dispute. Energia de care dispuneţi nu este nici pe departe la nivelul obişnuit, iar suprasolicitarea vă poate crea neplăceri. Activităţile sociale vă vor da ocazia să faceţi cunoştinţe ce vă vor fi de folos în scurt timp.

Balanţă

Pe cât posibil, nu iniţiaţi activităţi noi, ci încercaţi să le finalizaţi pe cele pe care deja le-aţi început. N-ar fi exclus să aveţi tot felul de discuţii cu partenerul de viaţă, legate de modul în care înţelegeţi să cheltuiţi banii. Cel mai bine ar fi să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt. Un prieten v-ar putea ajuta să vă puneţi în practică unul dintre proiectele mai vechi.

Scorpion

În plan financiar, veţi avea parte de multă agitaţie; câştigurile şi cheltuielile se vor succeda şi vă vor determina să vă schimbaţi planurile. Dacă aveţi de semnat contracte, şansa vă va surâde. Interesul pentru relaţia cu persoana iubită va creşte considerabil. Din păcate, starea de agitaţie prin care treceţi ar putea duce la discuţii aprinse cu o persoană cu funcţie.

Săgetător

Traversaţi o perioadă în care sunt favorizate finalizările unor lucrări începute de mai mult timp. Relaţia cu prietenii este mulţumitoare, dar nu veţi putea miza prea mult pe sprijinul lor. Superficialitatea v-ar putea încurca planurile de viitor. În ceea ce priveşte sănătatea, aceasta nu este punctul dv. forte, aşa că încercaţi să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite.

Capricorn

Aveţi tendinţa să exageraţi şi, după cum vi s-a mai spus, calea de mijloc este cea mai bună. Partenerul îşi doreşte mai multă înţelegere. Timpul liber petrecut în compania acestuia vă va ajuta să vedeţi lucrurile şi din punctul lui de vedere. Nu vă lăsaţi frământat de chestiuni care sunt de domeniul trecutului. Priviţi cu încredere spre viitor, căci acolo este şansa dv.

Vărsător

Sunteţi într-o permanentă alertă, deoarece vă confruntaţi cu tot felul de situaţii şi nu mai reuşiţi să ajungeţi la zi cu activităţile în care sunteţi implicat. Colaborările nu vă avantajează, deoarece capacitatea dv. de dialog este mai scăzută decât în mod obişnuit. Relaţia cu partenerul de viaţă riscă să se deterioreze dacă veţi da curs impulsivităţii.

Peşti

Unele cheltuieli neprevăzute v-ar putea crea mici probleme în plan financiar, dar sunt şanse mari ca în scurt timp să reuşiţi să vă echilibraţi balanţa de venituri şi cheltuieli. Relaţia cu familia se va îmbunătăţi, iar partenerul e posibil să aibă o realizare în plan profeisonal. Sunteţi într-o permanentă alertă, căci vă confruntaţi cu tot felul de situaţii şi nu reuşiţi să o scoateţi la capăt aşa cum v-aţi dori.