Juniori de aur şi bronz


Sportivii de la CSŞ Caransebeş, participanţi la finala Campionatului Naţional al Juniorilor III, desfăşurată la Bucureşti în zilele de 16 şi 17 martie, au obţinut din nou rezultate foarte bune. Astfel, cei cinci atleţi antrenaţi de Iuliana Popescu, Marian Enache şi Luminiţa Hamat au obţinut o medalie de aur şi una de bronz, plus trei clasări între primii şase sportivi.

Loredana Cimpoieru a câştigat aurul în proba de 1.500 metri plat, cu timpul de 4: 44,88 sec. Conform declaraţiilor prof. Iuliana Popescu, timpul obţinut este unul excelent, cu care Loredana se situează pe locul IV în  topul european al Junioarelor III (născute 1998-1999)  şi pe locul I în topul european al Junioarelor III în primul an (născute 1999). Tot ea a reuşit să se claseze pe locul III şi să obţină medalia de bronz la 3.000 metri plat, cu timpul de 10:31,41 sec.

Sora ei geamănă, Nicoleta Cimpoieru, s-a clasat pe locul V în proba de 800 metri plat şi pe locul XI la proba de 1.500 metri plat.

În competiţiile băieţilor, Andrei Mirea a ocupat locul IV la proba de 3.000 metri plat şi locul X în cea de 1.500 metri plat. Sebastian Scheuşan s-a clasat pe locul IV la 400 metri plat şi pe locul XI la proba de 800 metri plat. Flavius Peia a fost al XVII-lea concurent care a trecut linia de sosire în proba de 400 metri plat şi al XXI-lea în proba de 800 metri plat.

De precizat că Loredana Cimpoieru va participa în luna aprilie la Jocurile Internaţionale ale Copiilor, concurs care se va desfăşura în Turcia, la Konya. Tânăra sportivă din Caransebeş va fi însoţită de prof. Marian Enache, care se va ocupa de echipa de fete.

Carmen SENCO