Horoscop


Berbec

Nu e exclus să aveţi şansa unui câştig cel puţin mulţumitor. Pe cât posibil, evitaţi să daţi curs impulsivităţii de moment, deoarece aţi putea avea neplăceri serioase. Energia fizică nu vă lipseşte, dar vă este greu să o canalizaţi spre un scop concret. Activităţile recreative vă vor ajuta să vă mai relaxaţi, dar şi să petreceţi clipe plăcute în compania partenerului de viaţă.

Taur

Popularitatea dv. este la limita superioară, aşa că puteţi miza pe sprijinul celor din jur. Nu vor lipsi ocaziile de a vă lărgi cercul de prieteni. Traversaţi o perioadă în care ceea ce demaraţi, chiar dacă nu pare foarte important, vă va urmări mult în viitor. La serviciu nu este cazul să vă implicaţi în activităţi deosebite, căci vă concentraţi destul de greu şi aţi putea face greşeli.

Gemeni

Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit. Veţi primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i daţi curs; nu de alta, dar într-un astfel de context aţi putea cunoaşte pe cineva care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Relaţia cu persoana iubită ar putea deveni mai tensionată dacă veţi insista să vă susţineţi cu prea multă vehemenţă punctele de vedere.

Rac

În familie veţi avea o mică surpriză, în sensul că va trebui să reveniţi asupra unor probleme mai vechi. Oricum, veţi avea parte de o perioadă în care se vor ivi tot felul de situaţii care vă vor ţine cu sufletul la gură. La serviciu, lucrurile încep să se precipite, dar nu este cazul să aveţi emoţii. Neînţelegerile cu colegii nu vă vor afecta decât dacă nu veţi şti să vă stăpâniţi tendinţa de a-i domina.

Leu

Aţi putea primi o ofertă de colaborare care, cel puţin deocamdată, se va dovedi avantajoasă. Cineva din familie v-ar putea da o mână de ajutor pentru a rezolva mai uşor unele chestiuni profesionale. Farmecul personal şi intuiţia vă vor face remarcat şi apreciat de persoanele de sex opus. Aţi putea face o cucerire, dar nu vor lipsi nici ocaziile de a vă consolida o eventuală relaţie mai veche.

Fecioară

Impulsivitatea de care daţi dovadă în această perioadă vă poate aduce serioase neînţelegeri cu rudele apropiate şi nu numai. În plan sentimental, situaţia va fi relaxată. Farmecul personal vă va permite să rezolvaţi câteva probleme considerate până acum delicate. Vi se vor face complimente. Starea generală nu este foarte bună. Din fericire, colegii vor fi de partea dv. Iniţiativele vor fi profitabile.

Balanţă

În această perioadă va trebui să acordaţi mai multă atenţie sănătăţii. Sunt posibile probleme pe fond nervos. În plan familial, n-ar fi exclus să fie nevoie să reveniţi asupra unei acţiuni pe care nu aţi dus-o la bun sfârşit. Tot ce veţi demara acum se va finaliza cu oarecare întârziere. Dacă aveţi de rezolvat o problemă de serviciu, cu siguranţă până la urmă rezultatul vă va satisface.

Scorpion

Sunteţi mai optimist, mai încrezător şi, în felul acesta, reuşiţi să influenţaţi parcă şi evenimentele. În relaţia cu partenerul vor exista diverse controverse pe teme financiare. Nu încercaţi să rezolvaţi ceva deosebit, deoarece nu veţi reuşi mai nimic. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionată, în ciuda faptului că aceştia vă apreciază din toate punctele de vedere.

Săgetator

Relaţia cu colegii se va îmbunătăţi considerabil în această săptămână, când vă veţi bucura de sprijinul lor într-o chestiune delicată. Situaţia financiară nu vă mai creează probleme, dar în ceea ce priveşte viitorul apropiat ar fi bine să nu vă implicaţi în investiţii riscante. Întâlnirile de după program vă vor ajuta să depăşiţi stresul cotidian, dar şi să vă lărgiţi cercul de prieteni.

Capricorn

Capacitatea de convingere va atinge limita superioară, aşa că puteţi încerca să vă găsiţi noi adepţi pentru proiectele pe care le aveţi în plan. Situaţia profesională este excelentă şi, dacă până acum nu vi s-a oferit o ocazie de a arăta ce puteţi, n-ar fi exclus ca aceasta să se ivească acum. Starea dv. psihică este bună şi e motorul care vă susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi.

Vărsător

Va fi nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a rezolva problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, dar acest lucru nu vă va obosi. Vă paşte o criză emoţională periculoasă, care scoate la iveală slăbiciuni sau defecte pe care aţi reuşit să le ascundeţi foarte bine înainte. Controlaţi-vă reacţiile în faţa situaţiilor cu factor mare de risc, pentru că puteţi face o gafă greu de reparat.

Peşti

Şansele de a rezolva o chestiune de familie cu care vă confruntaţi de mai mult timp sunt mari şi ar fi păcat să nu le fructificaţi. Nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu cei de la locul de muncă şi toate vor evolua cât se poate de bine. Mare atenţie la ce discutaţi cu cei din jur, căci o neglijenţă verbală v-ar putea pune într-o situaţie destul de delicată, de care nu aveţi nevoie.