Horoscop


Berbec

Conjunctura astrală vă avantajează într-o oarecare măsură. Se pare că aveţi şansa de a câştiga o sumă de bani. Pe plan sentimental, veţi avea o reuşită care vă va aduce o nesperată satisfacţie. Dacă aveţi ceva de finalizat, nu încercaţi să faceţi lucrurile singur, deoarece rezultatele nu vor fi cele scontate. Este un moment bun pentru a începe o colaborare pe termen lung.

Taur

Relaţia cu prietenii va fi prioritară, căci cei din anturajul apropiat vă vor susţine iniţiativele. De asemenea, veţi veni în contact cu multă lume şi veţi face noi cunoştinţe. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, veţi avea o surpriză dintre cele mai plăcute. La serviciu, veţi primi nişte bani, semn că şi şefii vă apreciază. Păstraţi-vă modestia şi nu vă lăsaţi orbit de laudele celor din jur!

Gemeni

Vorbiţi mult prea mult şi asta nu face impresie bună. Deoarece şansa vă poate ajuta mai mult decât până acum, ar fi momentul să vă implicaţi în rezolvarea unor chestiuni pe care le-aţi tratat cu indiferenţă. O mai veche cunoştinţă care vă simpatizează vă va face tot felul de propuneri tentante, care s-ar putea dovedi în scurt timp inspirate. Prin urmare, n-ar fi rău să-i ascultaţi sfatul.

Rac

Starea sănătăţii dv. nu este nemaipomenită şi ar fi bine să faceţi ceva pentru a restabili echilibrul de care aveţi atâta nevoie. Ar fi de dorit să vă manifestaţi cu mai multă prudenţă, căci cineva încearcă să ţeasă o mulţime de intrigi în jurul dv. Veţi primi o propunere de colaborare, care vă va trezi interesul. În rest, ar fi bine să nu exageraţi cu activităţile, faceţi numai strictul necesar!

Leu

Sunteţi mai energic decât până acum, mai plin de iniţiative, mai dornic de a vă implica în activităţi noi. Ar fi bine, totuşi, să o luaţi mai încet, în caz contrar nu veţi reuşi să finalizaţi nimic. Ar fi de dorit să nu reacţionaţi fără o matură chibzuinţă şi, mai ales, să nu daţi curs impulsivităţii verbale. Partenerul de viaţă vă sprijină, iar un prieten este dispus chiar să vă ajute financiar.

Fecioară

Vi se vor aduce la cunoştinţă tot felul de propuneri interesante, dar persoana care vi le face nu vă prea trezeşte încrederea. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată şi nu este indicat să încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Orice discuţie în contradictoriu poate avea urmări neplăcute. În plan sentimental, trăirile dv. sunt deosebit de profunde în această perioadă.

Balanţă

Aveţi unele realizări, dar proiectele dv. vizează mult mai mult. Ar fi bine dacă nu v-aţi implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată, căci totul vă va ieşi cu oarecare întârziere. Veţi avea un câştig oarecum neaşteptat, care vă va permite să vă satisfaceţi unele capricii. Partenerul se va confrunta cu o situaţie dificilă şi va avea nevoie de sprijinul dv.

Scorpion

Calităţile de care daţi dovadă vă ajută să vă lărgiţi cercul de prieteni. Comunicarea cu aceştia evoluează excelent, ceea ce vă permite să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi din plin de această perioadă destul de agitată. Cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o folosiţi înainte de a-i verifica autenticitatea. Nu luaţi decizii pripite! Vă recomandăm să evitaţi disputele verbale cu şefii.

Săgetător

De energie fizică oricum nu duceţi lipsă, dar ar fi de dorit să v-o consumaţi într-un mod mai eficient. Pentru a obţine rezultate mai bune la serviciu, aţi putea cere sfatul unui coleg. În timpul liber, ar fi bine să vă ocupaţi cu mai multă stăruinţă de chestiunile domestice, căci aţi rămas mult în urmă la acest capitol. Partenerul ar putea avea un câştig oarecum neaşteptat, care va echilibra bugetul familiei.

Capricorn

Se pare că cei din jur vor fi puşi pe critică. Cel mai bine ar fi să recunoaşteţi că aţi greşit, dacă doriţi să nu vă pierdeţi respectul şi popularitatea de care vă bucuraţi în rândul colegilor şi prietenilor. Veţi primi o propunere care vă va tenta în mod special, dar înainte de a o accepta ar trebui să o studiaţi cu atenţie. O cunoştinţă mai veche ar putea avea nevoie de sprijinul dv. într-o problemă delicată.

Vărsător

În familie se va încerca rezolvarea unei probleme care irită pe toată lumea, iar pe dv. în mod special. Pe cât posibil, evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă, dacă doriţi să aveţi o săptămână liniştită. Propunerea pe care v-o va face o cunoştinţă nu vă încântă, dar se pare că nu aveţi de ales. Deşi şansa pare de partea dv., evitaţi să vă asumaţi orice fel de riscuri.

Peşti

Veţi avea parte de o perioadă agitată, în care proiectele iniţiale trebuie amânate. Va fi nevoie să rezolvaţi o mulţime de lucruri, mai ales acasă. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că, pentru a face faţă unei săptămâni atât de încărcate, va trebui să apelaţi la sprijinul unui prieten. În week-end, veţi primi câteva informaţii care vă vor relaxa, dar pe care le veţi putea şi folosi în viitor.