Iubitori de futsal, fiţi pe… fază!


Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin anunţă înfiinţarea unui Campionat judeţean de futsal şi invită toţi iubitorii acestei discipline sportive să se înscrie în această competiţie, în perioada imediat următoare. Cu toţii practicăm acest sport, extrem de popular în rândul cărăşenilor, dar la nivel de hobby, în timpul liber, ne-a declarat Florin Ştiube, preşedinte Comisie AJF Caraş-Severin – relaţii cu mass-media.

AJF Caraş-Severin invită toţi fanii futsalului din judeţ să se înscrie la o competiţie organizată, aşa cum se doreşte a fi Campionatul judeţean de futsal.

La competiţie se pot înscrie echipe deja afiliate la AJF CS sau orice altă echipă formată din iubitori de futsal. Campionatul se va disputa pe raza judeţului Caraş-Severin, pe terenuri de fotbal redus, în aer liber sau sală de sport, după posibilităţile logistice ale organizatorilor din zona respectivă.

Campionatul judeţean va fi împărţit pe zone geografice, formate, în general, în jurul oraşelor, respectiv zona Reşiţa, zona Caransebeş, zona Oţelu Roşu, zona Bocşa, zona Moldova Nouă, zona Anina – Oraviţa, zona Bozovici, zona Băile Herculane, ne-a mai spus Florin Ştiube.

Sorin ROGOZ