Horoscop


Berbec

N-ar fi rău să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii şi să vă faceţi un control de rutină. Veţi avea parte de o săptămână extrem de agitată, cu evenimente care vă vor ţine cu sufletul la gură, chiar dacă unele nu vă vor privi personal. Iniţiativele din această perioadă se vor bucura de aprecierea celor din jur, dar nu trebuie să vă aşteptaţi la rezultate spectaculoase.

Taur

Interesul pentru chestiunile materiale va creşte simţitor în această perioadă, când vi se va oferi ocazia să faceţi o investiţie tentantă. Totuşi, nu este momentul să vă asumaţi riscuri. Veţi avea de făcut o mulţime de treburi mărunte, care vă plictisesc, dar nu veţi avea cui să le pasaţi. Sfaturile colegilor, chiar dacă sunt binevoitoare, poate nu sunt inspirate, aşa că nu vă grăbiţi să le puneţi în practică.

Gemeni

Pe acasă sunt multe de făcut, dar nu este cazul să exageraţi cu activităţile în această direcţie. Energia îndreptată spre rezolvarea chestiunilor de serviciu se va dovedi eficientă. O problemă de familie vă obligă să faceţi mai multe drumuri. Deşi întâmpinaţi unele dificultăţi, vă descurcaţi foarte bine. Aveţi o săptămână bună la capitolul comunicare şi puteţi merge liniştit la diferite tratative sau la întâlniri cu persoane importante.

Rac

Vă frământă problemele cu care vă confruntaţi, dar acestea nu sunt atât de grave cum vi se par. Încercaţi să luaţi lucrurile mai uşor şi veţi vedea că va fi bine pentru toată lumea. O surpriză plăcută vă va ajuta să vedeţi viaţa în culori mai vesele. Nu prea veţi reuşi să faceţi ceea ce v-aţi propus, dar până la urmă se poate spune că tot răul este spre bine.

Leu

În plan profesional, aţi putea face unele mici schimbări. Este posibil să vi se repartizeze noi sarcini de serviciu, semn că vă sunt recunoscute calităţile. Iniţiativele vă vor fi apreciate, cu condiţia să nu daţi curs impulsivităţii. Activităţile de divertisment vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi. Este posibil să aveţi mici divergenţe cu partenerul de viaţă. Nu încercaţi să obţineţi bani chiar prin orice mijloace.    

Fecioară

Sunteţi dinamic, vioi şi gata să luaţi startul în orice direcţie. În cazul în care sunteţi implicat într-o activitate intelectuală, cu siguranţă rezultatele vă vor satisface. Dacă aveţi de luat decizii, ideile dv. se vor bucura de aprecierea celor din jur. Comunicarea cu persoana iubită vă va da motive de satisfacţie. S-ar putea să rataţi un obiectiv important şi să deveniţi irascibil.

Balanţă

Şansele de a avea realizări la locul de muncă sunt mari, dar sunt condiţionate de conştiinciozitate. În cazul în care aveţi de luat decizii importante, ar fi bine să vă sfătuiţi cu cineva de încredere. Este posibil să primiţi o ofertă pentru o colaborare şi ar fi bine să o analizaţi pe toate fețele înainte de a da un răspuns. Nu vă aşteptaţi ca rezultatele eforturilor dv. să se vadă imediat.

Scorpion

Relaţia cu cei din familie va fi cam tensionată şi ar fi de dorit să nu daţi curs pornirilor impulsive. În schimb, cea cu prietenii evoluează excelent, aceştia fiind de partea dv. în tot ce faceţi. Nu vor lipsi ocaziile de a participa la diverse activităţi sociale care vă vor da posibilitatea de a vă relaxa, dar şi de a găsi susţinători pentru proiectele în care sunteţi implicat în această perioadă.

Săgetător

Vă agitaţi exagerat de mult şi fără niciun rost. Sunteţi nemulţumit de faptul că se mizează prea mult pe prezenţa dv. în gospodărie, dar aveţi tendinţa de a exagera. Nu încercaţi să întreprindeţi activităţi deosebite, deoarece sunteţi bulversat şi veţi încurca mult mai rău lucrurile. Aveţi sentimente contradictorii în ceea ce priveşte problemele profesionale. 

Capricorn

E posibil să vi se propună o colaborare interesantă, dar traversaţi o perioadă în care prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce faceţi. Informaţiile care vă vor parveni vă vor entuziasma. Nu vă lăsaţi copleşit de bucurie până când nu aveţi certitudinea că toate datele sunt corecte. Nu este exclus ca o cunoștință să încerce să vă păcălească, dar cu dv. nu are nicio şansă.

Vărsător

Traversaţi o perioadă bună, însă rezultatele pe care le aşteptaţi se vor vedea ceva mai târziu. Răbdarea va trebui pusă pe primul plan. Din punct de vedere sentimental, ați putea avea unele realizări. Farmecul personal va ieşi din nou în evidenţă, dar mare atenţie, căci nu este cazul să faceţi schimbări în această direcţie. Pentru a termina la timp proiectele începute, ar fi bine să cereţi ajutorul unui coleg.

Peşti

Problemele cu care v-aţi tot confruntat tind să se accentueze. Aţi putea avea şi o realizare de mai mici dimensiuni, care vă va demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Oricum, prietenii vă vor fi de un real sprijin. Prudenţa de care daţi dovadă în general v-ar putea fi de mare folos, căci nu orice persoană amabilă vă doreşte binele. Un coleg s-ar putea să vă solicite ajutorul într-o chestiune urgentă.