Invata cum sa iti cresti vanzarile in mediul online


Mediul virtual reprezinta intr-adevar o rampa aproape sigura de lansare, atat pentru afacerile  mari, cat si pentru cele mai mici. Indiferent ca oferi publicului larg servicii sau produse, sansele de a-ti dubla profitul sunt uriase, atat timp cat ceri ajutorul unei companii specializate pe marketing digital precum este E-Advertising. Prin implementarea unei strategii bine puse la punct si a unui proces SEO de exceptie, website-ul tau va urca pe primele pozitii, iar astfel vor creste rapid si vanzarile.

Nu stii nimic despre SEO? Afla tainele motoarelor de cautare lecturand prima carte SEO

Din dorinta de a ajuta cat mai multi antreprenori sa se bucure de succes in mediul virtual alaturi de brand-urile pe care le promoveaza, fondatorii E-Advertising, Eugen Sotropa si Andrei Ursachi, au scris o carte SEO in cadrul careia prezinta si dezbat cele mai interesante aspecte cu privire la secretele motorului de cautare Google.

Odata ce te-ai familiarizat cu toate acele informatii utile, ai sanse uriase de a-ti urca website-ul in topul cautarilor Google. Totusi, in cazul in care ti se pare destul de dificil acest aspect, ajutorul celor de la E-Advertising iti va fi intr-adevar de folos.

Cum sa ajungi pe prima pagina prin AdWords

Atunci cand apelezi la unealta potrivita, nu e greu sa te clasezi pe prima pagina de rezultate Google. Cei de la E-Advertising te vor ajuta intelegi publicitatea platita AdWords, o modalitate simpla si cu efecte imediate, ce iti va clasa website-ul pe prima pozitie. Tot ceea ce trebuie sa faci e sa platesti pentru fiecare click si sa te bucuri din plin de comenzile ce vor deveni din ce in ce mai numeroase.

Aceasta reprezinta cea mai simpla si mai rapida modalitate de a atrage noi clienti si de a-i convinge ca esti de incredere. O astfel de investitie e intr-adevar avantajoasa, luand in considerare ca ai inclusiv ocazia de a detine controlul absolut asupra bugetului pe care esti dispus sa il investesti in acest serviciu.

SEO – rezultate de lunga durata

Spre deosebire de AdWords, SEO nu ofera rezultate inca din prima zi a implementarii, insa specialistii de la E-Advertising vor face tot posibilul ca, prin strategiile alese, site-ul sa urce in top. In functie de relevanta site-ului, de pozitia la care se afla in acel moment, dar si de resursele pe care esti dispus sa le investesti intr-un astfel de serviciu, vor aparea si rezultatele.

Cert e ca odata ce sunt vizibile, acestea vor persista o lunga perioada de timp in mediul online. Atunci cand nicio alta concurenta nu va lupta sa te depaseasca, site-ul tau isi va mentine ferm pozitia castigata prin SEO.

Procesul de optimizare pentru motorul de cautare reprezinta modalitatea de consolidare a site-ului prin maximizarea potentialului de cuvinte cheie utilizate. Specialistii de la E-Advertising vor alege intotdeauna cele mai relevante cuvinte, astfel incat continutul site-ului sa fie atat de consistent, original si de bine organizat.

„Dintre toate mijloacele si instrumentele de marketing online, SEO asigura cea mai buna rentabilitate a investitiei” – declara specialistii de la E-Advertising.

Ei vor avea grija ca atat site-ul, cat si promovarea acestuia sa fie corect realizate, astfel incat rezultatul sa fie in concordanta cu obiectivul stabilit. Asadar, alaturi de profesionisti, sansele de a-ti urca afacerea in topul cautarilor Google vor creste considerabil.

Pentru mai multe informatii, insa si pentru solicitarea de servicii, E-Advertising iti sta la dispozitie.

E-Advertising

Str. Marasesti, nr. 18, etaj 1, Suceava

Telefon: 0732 941 354

E-mail: office@e-advertising.co