23 August cu fotbal pe Municipalul din Teiuş 1Luna aceasta s-au împlinit 45 de ani de când, în Pipirig, s-a înfiinţat echipa Venus Caransebeş. Cu acest prilej, la sfârşitul săptămânii trecute, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş a avut loc un meci de old-boys la care au participat foşti jucători şi oficiali care, de-a lungul timpului, au activat la această formaţie.
„Venus Caransebeş s-a înfiinţat în data de 10 august 1974, ca o echipă de cartier și aveam mulți suporteri, tot Pipirigul. Nouă, celor din Pipirig, ziua de 23 august ne aduce aminte de competițiile de pe terenul CFR 2, şi astfel ne-am hotărât să facem această întâlnire. În 1996-1997 am fost campioni în Liga a V-a, dar n-am avut bani să promovăm, nu ne susținea nimeni, iar în 2000 ne-am desființat, tot din cauza lipsei de fonduri. Eram săraci dar uniți. Stadionul de sus se numea «Groapa cu lei», nu scăpa nimeni fără 3-4 goluri”, a spus Tăsică Bocicai, unul dintre cei mai reprezentativi componenți ai Venusului.
Printre cei care au onorat invitația celor de la Venus s-au numărat și primarul Felix Borcean, coleg de școală cu mulți dintre foștii componenţi ai echipei, și omul de fotbal Dan Avram.
Sorin ROGOZ


Un gând despre “23 August cu fotbal pe Municipalul din Teiuş

Comentariile sunt închise.